- Konu Sahibi bayan nihayet
 - #54.461

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Sende gelsenNe çene yapmışsınız beeeeeee![]()
Oh ellerine sağlık bitanem
Ben o saatteSende gelsenkeşke
seninle de çene yapsak
![]()

Normalde bende öyleyim de koca gece vardiyasina gidince ancak burada oluyorumBen o saatte![]()
Günaydın kuzummmGünaydın herkese tatlı yafrukurtlarim![]()
Benim koca hep evde olduğu için vurdum kafayı yattım telefondan kıskanıyor adamNormalde bende öyleyim de koca gece vardiyasina gidince ancak burada oluyorum![]()
 ilgilenmiyormusum
Oyyyy tam benlik bir kahvaltı olmuş buuuu

Biz desek şunu varya ne alâka derlerBenim koca hep evde olduğu için vurdum kafayı yattım telefondan kıskanıyor adamilgilenmiyormusum
![]()
  ama benim eş de öyle diyor bazen bende o da telefonla  ilgilenirken bakıyorum 
   Afiyet olsun canımOyyyy tam benlik bir kahvaltı olmuş buuuuellerine sağlık kuzummmm
![]()
Aynen ama onlara söylediği zaman ne var oluyor cevap akşama kadar çalışıyor bir keyfi varBiz desek şunu varya ne alâka derlerama benim eş de öyle diyor bazen bende o da telefonla ilgilenirken bakıyorum
![]()
Işte olduğu zaman da genelde buradayim![]()

Fırın kebabıHanimKelesimiGetir ablaya selam olsun Kıbrıs yemeğidir kendisi bilir birde taze fasulye yanında bulgur pilavı var kuzum gel yiyek benide bir hamaratım tuttu bugün öğlenden koyuverdim yemegi
gunaydin abla yok abla kuzu eti ve bütün patatesle taş fırınlarda yapılır ya bilirsin sen şeftali kebabı ayrı o kiymayla oluyor :)))Günaydınlar,kıbrısın meşhur şeftali kebabı vardır omu acaba dediğin yemek..
gunaydin abla yok abla kuzu eti ve bütün patatesle taş fırınlarda yapılır ya bilirsin sen şeftali kebabı ayrı o kiymayla oluyor :)))
Neden yemedin mi hiccccc aaaaaa çok büyük kayıp bence yenmesi gereken tatlarin ilk sıralarında bu ikisiŞeftali kebabını gerçi hiç yemedim desem,fırın kebabı inan hiç duymadım bilmiyorum..