• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

canım iyiyim sen nasılsın ben de seni özledim:KK200::KK200:

canım arada gel selam ver yahu

d4950951a254a6b06acba9fcde8406e5.jpg

@tuzsuz_ruh çabuk buraya gel:sopa:
Bana balık yeme,mantı yeme derken kebap partisini nasıl yaparsın,hem de bizsiz:sinirli:
Asmin de orda mı,ya megleer:skandal:
Biliyordum biliyordum:mad::KK61::KK61::KK61:

:KK61:Tamam pamukşeker:KK61:biber de közleriz di mi:KK61:
Üzüntüden iştahım kaçtı amaa:KK61:
Triplimelek Megi Triplimelek Megi @tuzsuz_ruh alacağınız olsun:cry:
_Verda_ _Verda_ sendeee:cry:

@tuzsuz_ruh umuz sabah bizi giberticek :halay: yine kaç sayfa olmuş diye :KK45:

Tuzsuz bana yasakladı,balığıma mantıma laf ediyo amaaa,tereyagında 6 yumurta yiyodu,bilmiyos sanki o_O

6 yumurta mı yiyormuş :eek::deli::skandal:
Ohh yarasın afiyet olsun @tuzsuz_ruh uma :KK19:
Yaaa tabi yedim yedim üç kilo kebap yedim yattığım yatakta :hasta:kimsede demez ki bu kız hasta mı oldu acaba yok gelmedi:KK1: ama nerdeee eeeee hiç yok ancakda tuzsuz kebap yaptı diye iftira :işsiz:

Yaaa tabi yedim yedim üç kilo kebap yedim yattığım yatakta :hasta:kimsede demez ki bu kız hasta mı oldu acaba yok gelmedi:KK1: ama nerdeee eeeee hiç yok ancakda tuzsuz kebap yaptı diye iftira :işsiz:
Canım bizi bile suçladılar :mapus: seninle kebap yemişiz. Halbuki ben açtım gece o_O

Ahhahhah,canım sen onlara bakma:KK70: birbirlerini gırtlakladıklarını:ukala::KK11::sopa: :KK61::KK61:bile görsen gözlerine inanmıycan,dönüp gidicen,:KK55:arkanı dönüp bakarsan sarmaş dolaş olduklarını göreceksin nasıl olsa:KK60::KK70::KK70:
Bak nasıl da biliyor :super:
:cool:

Bakınız akşam bişey yemismiyim ben:işsiz:
Selammmmmmmmm yine hasta yatak döşek ben gelemedim dün kızlar yattım vallahi doğru dürüst yemek bile yiyemedim menümu vereyim dünkü

Sabah 11 avuç içi kadar ekmek içine bir dilim peynir

Öğle 3 gibi
Bir kabaktan yoğurtlu dereotlu salata

Aksam 4 hamsi başkada bişey yiyemedim

su da çok içemedim en çok 1.5 litrelik
Spor öğlen iyiyken 1 saat yurumustum

Geçmiş olsun canım :anne: hasta mı oldun üşüttün mü. Birde @DenizinYosunKokusu İle komşu olmak istiyorsun bak sana neler diyor :skandal:. Bir tas çorba yapayım demiyor :cry:
Faranjit galiba boğazım çok fena kafamı söküp atasım var yaaaa yok istemem artık komşu olmam deniz hanimla:işsiz: hiç merak etmedi beni :KK1:insan bi görmeye gelir:KK11: ama nerdeeee:KK61: hadi akşam gelmedi der merak eder sabah görmeye gelir ama nerdeeee:KK12::63: daha kahvaltı bilem yapmadim:KK61:

Sağol abla sen nasilsin yok ben yoktum akşam hastaydim yattim ama 25 sayfa falan baya dedikodumu yapmış bazı sahsiyetler:işsiz:

Bende iyiyim sağol,çok geçmiş olsun hayırdır ne oldu öyle grip filanmı acaba..
Dedikodu haaa bak sennnn neler dediler acaba hınzırlar :KK53:

Bende iyiyim sağol,çok geçmiş olsun hayırdır ne oldu öyle grip filanmı acaba..
Dedikodu haaa bak sennnn neler dediler acaba hınzırlar :KK53:
Faranjit sanırım şimdilik o da İnsallah ilerlemez
Yaaa hemde ne dedikodu güya ben toplamisim kızları kebap yapmışım da deniz hanıma haber vermemisim hemde günde 6 yumurta yiyormuşum :eek:birde üstüne ona laf ediyormuşum mantı balık yedi diye:KK20: ama ne hikmetse bu kız niye gelmedi acaba :skandal:bişey mi oldu :hasta:diyen yok ancakda dedikodu:işsiz:

Back
X