- 22 Nisan 2015
- 19.207
- 116.827
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #55.441
canım iyiyim sen nasılsın ben de seni özledim![]()
canım arada gel selam ver yahu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım iyiyim sen nasılsın ben de seni özledim![]()
@tuzsuz_ruh çabuk buraya gel
Bana balık yeme,mantı yeme derken kebap partisini nasıl yaparsın,hem de bizsiz
Asmin de orda mı,ya megleer
Biliyordum biliyordum![]()
Tamam pamukşeker
biber de közleriz di mi
Üzüntüden iştahım kaçtı amaa
Triplimelek Megi @tuzsuz_ruh alacağınız olsun
_Verda_ sendeee
![]()
Tuzsuz bana yasakladı,balığıma mantıma laf ediyo amaaa,tereyagında 6 yumurta yiyodu,bilmiyos sanki![]()
Yaaa tabi yedim yedim üç kilo kebap yedim yattığım yatakta
Canım bizi bile suçladılarYaaa tabi yedim yedim üç kilo kebap yedim yattığım yataktakimsede demez ki bu kız hasta mı oldu acaba yok gelmedi
ama nerdeee eeeee hiç yok ancakda tuzsuz kebap yaptı diye iftira
![]()
Bak nasıl da biliyorAhhahhah,canım sen onlara bakmabirbirlerini gırtlakladıklarını
![]()
bile görsen gözlerine inanmıycan,dönüp gidicen,
arkanı dönüp bakarsan sarmaş dolaş olduklarını göreceksin nasıl olsa
![]()
Ya ancakda iftira atsınlar acaba yemek yemismiyim ben aksamCanım bizi bile suçladılarseninle kebap yemişiz. Halbuki ben açtım gece
![]()
Selammmmmmmmm yine hasta yatak döşek ben gelemedim dün kızlar yattım vallahi doğru dürüst yemek bile yiyemedim menümu vereyim dünkü
Sabah 11 avuç içi kadar ekmek içine bir dilim peynir
Öğle 3 gibi
Bir kabaktan yoğurtlu dereotlu salata
Aksam 4 hamsi başkada bişey yiyemedim
su da çok içemedim en çok 1.5 litrelik
Spor öğlen iyiyken 1 saat yurumustum
Benim de yemeğim yoktuYa ancakda iftira atsınlar acaba yemek yemismiyim ben aksam
Küstüm zaten ona bilsin yani direk yapıştırdı yedi diyeBenim de yemeğim yoktu![]()
Dün çok işlerim vardı hic acımadılar bize![]()
Geçmiş olsun canımBakınız akşam bişey yemismiyim ben![]()
Faranjit galiba boğazım çok fena kafamı söküp atasım var yaaaa yok istemem artık komşu olmam deniz hanimlaGeçmiş olsun canımhasta mı oldun üşüttün mü. Birde @DenizinYosunKokusu İle komşu olmak istiyorsun bak sana neler diyor
. Bir tas çorba yapayım demiyor
![]()
Oo denizimm Günaydın en güzel günün olsunBen de uyandım pamuklu peri bendegünaydın
![]()
Günaydın ablaGünaydınlar hanımlar ..
Günaydın abla
Sağol abla sen nasilsin yok ben yoktum akşam hastaydim yattim ama 25 sayfa falan baya dedikodumu yapmış bazı sahsiyetlerNe haber akşam kaynattınızmı sayfada ..
Sağol abla sen nasilsin yok ben yoktum akşam hastaydim yattim ama 25 sayfa falan baya dedikodumu yapmış bazı sahsiyetler![]()
Faranjit sanırım şimdilik o da İnsallah ilerlemezBende iyiyim sağol,çok geçmiş olsun hayırdır ne oldu öyle grip filanmı acaba..
Dedikodu haaa bak sennnn neler dediler acaba hınzırlar![]()