• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Faranjit sanırım şimdilik o da İnsallah ilerlemez
Yaaa hemde ne dedikodu güya ben toplamisim kızları kebap yapmışım da deniz hanıma haber vermemisim hemde günde 6 yumurta yiyormuşum :eek:birde üstüne ona laf ediyormuşum mantı balık yedi diye:KK20: ama ne hikmetse bu kız niye gelmedi acaba :skandal:bişey mi oldu :hasta:diyen yok ancakda dedikodu:işsiz:

Faranjit bendede var hemde yıllardır geçmiyor zaten,dikkat edeceksin sende üşütmyeceksin boğazlarına dikkat edeceksin işte..

Vayyy neler demişler öylee hem kebablar yumurtalar offfff kiii offffff :skandal::skandal:

Faranjit bendede var hemde yıllardır geçmiyor zaten,dikkat edeceksin sende üşütmyeceksin boğazlarına dikkat edeceksin işte..

Vayyy neler demişler öylee hem kebablar yumurtalar offfff kiii offffff :skandal::skandal:
Offf bende hiç dikkat etmem aksine bu kalorifer işi çıktı bütün hastalıklar beni buldu zaten
Yaaaaa küstüm zaten konuşmuyorum o kisiyle:63:

Faranjit sanırım şimdilik o da İnsallah ilerlemez
Yaaa hemde ne dedikodu güya ben toplamisim kızları kebap yapmışım da deniz hanıma haber vermemisim hemde günde 6 yumurta yiyormuşum :eek:birde üstüne ona laf ediyormuşum mantı balık yedi diye:KK20: ama ne hikmetse bu kız niye gelmedi acaba :skandal:bişey mi oldu :hasta:diyen yok ancakda dedikodu:işsiz:
6 yumurta mi :))) civciv cikaracaktim ben hamileyken coook yedim:))
Hem kebab partisi yaptin inkar etme:))

Offf bende hiç dikkat etmem aksine bu kalorifer işi çıktı bütün hastalıklar beni buldu zaten
Yaaaaa küstüm zaten konuşmuyorum o kisiyle:63:

Bende öyleyim hiç dikkat etmiyorum gerçi çok sık hastalanmam o yönden iyiyim..
Kavga çıkacak desenee :KK53:

6 yumurta mi :))) civciv cikaracaktim ben hamileyken coook yedim:))
Hem kebab partisi yaptin inkar etme:))
Kıskandı benim tavuklarimin yumurtalarını ondan öyle dedi zaten biliyorum ben bakınız yukarıda mesajlarında var ne yediğim ben geberirken akşam bir şahsiyet neler demiş bana:hasta:

Bende öyleyim hiç dikkat etmiyorum gerçi çok sık hastalanmam o yönden iyiyim..
Kavga çıkacak desenee :KK53:
Ya bende hastanmiyordum ama bu yıl haddinden fazlalasti diyet yapıyorum o zamandır daha fazla hasta olmaya başladım ama yiyorum normal ihtiyacım olani ama bilmiyorum işte abla
Yaaaa hemde nasıl kavga gelsin yoluna saçını basini:KK67:

Kıskandı benim tavuklarimin yumurtalarını ondan öyle dedi zaten biliyorum ben bakınız yukarıda mesajlarında var ne yediğim ben geberirken akşam bir şahsiyet neler demiş bana:hasta:
@DenizinYosunKokusu demedi bişey ben dedim affet onu♥♥
Canim dikkat et kendine limon iyi geliyor

Ya bende hastanmiyordum ama bu yıl haddinden fazlalasti diyet yapıyorum o zamandır daha fazla hasta olmaya başladım ama yiyorum normal ihtiyacım olani ama bilmiyorum işte abla
Yaaaa hemde nasıl kavga gelsin yoluna saçını basini:KK67:

Vücut halsiz kalıyorsa hastalanman normal gerçi..
Şimdi denizimi yolacaksın :skandal:

Back
X