- 20 Mart 2008
- 142.153
- 214.419
- 1.423
- 61
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #55.481
Kılıçlarr çekilsinnnn bakalımm hahahahahaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ikizlerimi denizin yanına vereyim kizma denizimeNayirrrr nayirrrrbirde komşum ol dedim ben ona elinde bir çay çorba bakmaya bile gelmedi bana
![]()
Kıyıdan köşeden bakabilirsiniz ama siz kaybolun görgü şahidi kalmasın bide sizle ugrasmayim![]()
İkizlerin travma yaşamasın şimdi sen kendi yanında tut onlarıBen ikizlerimi denizin yanına vereyim kizma denizime![]()
Ablam çekirdek alırım ben:)))Yokkk olsun yakından seyredeyimmmm yaaa![]()
![]()
iyi tamam seyret bakalım ama kimseye anlatmak yok bak bulurum seniYokkk olsun yakından seyredeyimmmm yaaa![]()
![]()
Ablam çekirdek alırım ben:)))
iyi tamam seyret bakalım ama kimseye anlatmak yok bak bulurum seni![]()
Bebeğe başladın dimi seni nine seniiii
habersiz misafir dediklerini bilir misin denizim
heh işte onlardan geldi =)
Hahhaaaay doğru yaaacanım arada gel selam ver yahu
![]()
Dık dık dıııık kooomşuuuumFaranjit galiba boğazım çok fena kafamı söküp atasım var yaaaa yok istemem artık komşu olmam deniz hanimlahiç merak etmedi beni
insan bi görmeye gelir
ama nerdeeee
hadi akşam gelmedi der merak eder sabah görmeye gelir ama nerdeeee
daha kahvaltı bilem yapmadim
![]()
Yaaaa bende yedim dimiDık dık dıııık kooomşuuuum
Perdelerin açılmadı dünden beri canım,dedim bi bakayım,hastamı yoksa
Sen benim has komşumsun canııım,dün biyerlerden birileri mangal yapmış,kokuyodu,tirbiyesizleer,belki sibelimin canı istiycekAlla Allaaaaaa
günaydın seda perisiOo denizimm Günaydın en güzel günün olsun![]()
Yalan mı haaa,tavıklar yımırtladı yımırtladı,yedin,bide üstüne tavıkları yediiiinKıskandı benim tavuklarimin yumurtalarını ondan öyle dedi zaten biliyorum ben bakınız yukarıda mesajlarında var ne yediğim ben geberirken akşam bir şahsiyet neler demiş bana![]()