- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #55.881
Gövüşüvüz peltekimBiraz çıkıyorum yafrukurtlar,belki gelebilirim birazdan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gövüşüvüz peltekimBiraz çıkıyorum yafrukurtlar,belki gelebilirim birazdan![]()
İyi geceler canımIyi geceler canim bende gidiyorum su dolduracam oglumun yanina kıvrılacagm bu gece:))
Hıhı tabiHissi kablel vuku canım![]()
Geçmiş olsun canım,bir ağrının sürekli olması dayanılmazdır sanırım,regl agrısı olsa dönem dönem olur,o bile çekilmiyor.Umutsuz olarak gidiyorumhep aynı şeyler sıkıldım artik
/
Ama buna da şükür.
Yazarım mutlaka
Var evde biliyorum canım kullanmadım amaMajezik sprey var (isim vermek yasakmi bilmiyorum) o cok iyi geliyor bana canim bide ayva denesi diye bişey var bulursan onu iç
Var evde biliyorum canım kullanmadım ama
Hala aynıyım abla ilaç fayda etmiyor nefes alamaz hale geldim birde bu bronslarim dolu onla uğraşıyorum deliricemGünaydınlar nasıl oldun düzelebildin mi biraz..
Barıştınızmı yosunla![]()
Hala aynıyım abla ilaç fayda etmiyor nefes alamaz hale geldim birde bu bronslarim dolu onla uğraşıyorum deliricem
Yooookkkkk küsüm ben ona geçmiş olsun bile demedi bana hep üste çıkıyor mesaj yazdığımı bile kaale almayıp cevap yazmadı![]()
Hiç demiyorsun dimi bu kız hasta diye
daha ben aydinliyim aydinda egede onu bilmiyor bak beni hiç dinlememiş zatenAkdeniz'lisin,Kıbrıs'tasın didin @tuzsuz_ruh 'a bugün ahahha,bi de komşuymuşmuş
Hııııhhhhh senin için güpgüsel bi gün oldu değil mi Yosunum,vaadettiğim gibi![]()
yiyemem ki boğazım çok fena o saatte uyumaya çalışıyordum ben
İzmir tabiki neresi olacak bu kadar güzel memleket
Hastayım ki ne hasta yatak döşek ölcem galiba benSibelimiz hasta
İnşallah yarina iyileşir
@DenizinYosunKokusu yüzünden de adımı pamuklupazen yapacağım:))))
Onu yapıyorum zaten abla bal su yapayım az sonra da sağol evet sadece ilaç fayda etmiyor malesefBalın içine limon zencefil ve karabiber karıştır iç göğsü yumuşatıyor hemen.
Yada 1 bardak ılık suyun içine bal katabilirsin..
Yada 1 bardak sütün içine 1 tatlı kaşığı buğday nişastasını kat pişir hafif sulu olacak içinede bal kat oda çok iyi geliyor ..
İlaçlarda biryere kadar fayda sağlıyor,dıardan takviye lazım işte..
Anaaaa küslük devam yani..
Canim Rabbim şifa versin inşallah hemen iyilesirsinHiç demiyorsun dimi bu kız hasta diyesevme zaten sen beni
ben hasta kimsesiz kendi basima
daha ben aydinliyim aydinda egede onu bilmiyor bak beni hiç dinlememiş zaten
yiyemem ki boğazım çok fena o saatte uyumaya çalışıyordum ben
İzmir tabiki neresi olacak bu kadar güzel memleket
Hastayım ki ne hasta yatak döşek ölcem galiba benresmen yaşlı dedeler gibi öksürmeye basladim
kimsemde yok zaten yalnız basima
bi çorba pişirenim bile yok
![]()