• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Beni arada etiketleyin yaa gelmiyor bildirimler kimse yazmıyor mu ki diye girmesem gormeyecegm:KK43:(
@Pamuklupazen indir (3).webp
:D

Wuhuuuuuuu 45 dakika leslie Heeee masallahhhh masallahhh triplim koruma programına mi aldın kendini
Önceleri öyleydi ama bu aralar aldım kilo ya :( en önemlisi gerçekten spor ben spor yapmazsam bir halta yaramıyor diyetim. Taşınmaydı stresdi derken biraz hazır yemeklerden yedik ve düzensiz beslenme oldu :( kilo almışım hemde baya. :( :eek: ödem de var onları gönderirsem eski düzenimi oturturum inşallah.
Normalde de sıkılaşmaya ihtiyacım var zaten bende tekrardan toparlanndım başladım bu sabah :KK6:

45 dk acayip iyi ya süper çalıştırıyor :KK6: Vücudu :)

Bildiğim bir hareketin bilmediğim adı galiba,bi bakarım intten:KK66:
Kuzum hareketler var bir bayanın yaptırdığı toplu olarak adına leslie deniliyor niye deniliyor bir fikrim yok :confused::confused: video atamıyorum yoksa gösterirdim :KK16:

Önceleri öyleydi ama bu aralar aldım kilo ya :KK43: en önemlisi gerçekten spor ben spor yapmazsam bir halta yaramıyor diyetim. Taşınmaydı stresdi derken biraz hazır yemeklerden yedik ve düzensiz beslenme oldu :KK43: kilo almışım hemde baya. :KK43: :eek: ödem de var onları gönderirsem eski düzenimi oturturum inşallah.
Normalde de sıkılaşmaya ihtiyacım var zaten bende tekrardan toparlanndım başladım bu sabah :KK6:

45 dk acayip iyi ya süper çalıştırıyor :KK6: Vücudu :)
Yaaaa işte o dönemler çok etkiliyor hazır yedin hareketsiz kaldın mı iş bitiyor sen yaparsın yaa sporla verirsin zor olmaz

Back
X