- 13 Eylül 2015
- 21.921
- 68.892
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #56.121
Bugün guru oldum:))ikinci senemi de doldurmusum senin için pazen de yaparım diken de:))

Ünsüz yımışaması oldu gerçi amaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün guru oldum:))ikinci senemi de doldurmusum senin için pazen de yaparım diken de:))
Bilmiyorum ki:))) bari gurular sarı falan olsa demi:))Kutlu olsun mutlu olsuuun heeeeey
Dee guru ne ki,guruyemişin gurusu mu
Ünsüz yımışaması oldu gerçi amaaa![]()
2 yıl dolunca mı oluyo,ben sade üye olmaktan memnunum ya,bu kıdem işlerini de anlamıyorum hiç...Bilmiyorum ki:))) bari gurular sarı falan olsa demi:))
Ay sorma bugün kocamla iddiaya girdik kendisi 110 kilo 54 beden takım elbise sevdası için zayiflayacakmis bana tepeden tırnağa istediğin yerden kıyafetine iddiaya giriyoruz dedi o 54 den 44 e düşecekmiş bende 44 den 38 bedene tamam dedim kabul kesin yenilecek çok iradesiz çünkü70 e az kalmış hadi bakalım yılbaşına kadar olursun inşallah![]()
Wwaaaww süpperr desene bu iddaa en cok sana yarayacakAy sorma bugün kocamla iddiaya girdik kendisi 110 kilo 54 beden takım elbise sevdası için zayiflayacakmis bana tepeden tırnağa istediğin yerden kıyafetine iddiaya giriyoruz dedi o 54 den 44 e düşecekmiş bende 44 den 38 bedene tamam dedim kabul kesin yenilecek çok iradesiz çünkümart sonuna kadar süre verdik
![]()
Şair burada ne demek istedi acepayyy isim annesi ölcem beee![]()
Bilmiyorum canim valla ama guru yazıyor işte bi tek2 yıl dolunca mı oluyo,ben sade üye olmaktan memnunum ya,bu kıdem işlerini de anlamıyorum hiç...
Nickimi deniz için pamuklupazen yapacağım onu dedi :)Şair burada ne demek istedi acep![]()
Oo fit fit gezeceksiniz haAy sorma bugün kocamla iddiaya girdik kendisi 110 kilo 54 beden takım elbise sevdası için zayiflayacakmis bana tepeden tırnağa istediğin yerden kıyafetine iddiaya giriyoruz dedi o 54 den 44 e düşecekmiş bende 44 den 38 bedene tamam dedim kabul kesin yenilecek çok iradesiz çünkümart sonuna kadar süre verdik
![]()
İşte bırdaAaah ah,ne kadar da yorgunum,bi kahve verenim olsaydı keşşşkeee
Triplimin yaktığı ateş söndümüydümü ki,cezveyi de bi bulsam![]()
Şimdiden tebrikler o zamanAy sorma bugün kocamla iddiaya girdik kendisi 110 kilo 54 beden takım elbise sevdası için zayiflayacakmis bana tepeden tırnağa istediğin yerden kıyafetine iddiaya giriyoruz dedi o 54 den 44 e düşecekmiş bende 44 den 38 bedene tamam dedim kabul kesin yenilecek çok iradesiz çünkümart sonuna kadar süre verdik
![]()
Ooooy,hazırr bi kahve mi gördüm sanki
Afiyet olsun canımOoooy,hazırr bi kahve mi gördüm sankigördüüüm kahveeydiii,akabam yapmııış
ooooh ellerine sağlık canııım
![]()