• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Uzun hikaye ne sen sor ne ben anlatayım :KK43: takıma geri döndüm :KK43:/:kızgın:Ama hepsi 20 günde değil ayyy ne bileyim yaa :cry: Çok mıtsuzum neler oluyor bana vücuduma anlayamıyorum :cry:
Doktora gittim değerlerim hep yüksek kilo artışım başlamış dedi önlemini alman lazim :KK42: Ailemde herkes kilolu kalp, tansiyon, şeker, iltihap hastalıkları hepsi yüksek oranda yaşıyorlar :cry: bende onlar gibi olmak istemiyorum :KK42:55 di bu vücut :cry:
kaç kilosun canım şimdi daha önce yaptın yine yaparsın ama niye böyle oldu en iyi sen bilirsin ilaç kullaniyormusun şişirdi mi acaba seni odem de vardır yaparsın yaparsın işte kilo verince bir süre korumaya devam etmen lazım ama olsun bozma moralini sen yaparsin

kaç kilosun canım şimdi daha önce yaptın yine yaparsın ama niye böyle oldu en iyi sen bilirsin ilaç kullaniyormusun şişirdi mi acaba seni odem de vardır yaparsın yaparsın işte kilo verince bir süre korumaya devam etmen lazım ama olsun bozma moralini sen yaparsin
Biraz toparlanmam lazım canım öyle söylerim :olamaz:.
Yok canım kararımı verdim zaten bugünden itibaren başladım :spor:

Biraz toparlanmam lazım canım öyle söylerim :olamaz:.
Yok canım kararımı verdim zaten bugünden itibaren başladım :spor:
Ahahaha kizzzz ben 76.9 dum geçen hafta ne var bunda cekinecek yaaaa insanız vericez alicaz önemli olan daha çok ipin ucunu kaçırmadan önlemini almak

Hiçbir şey olmaz inşallah,korkma.Kendisinin istemesi çok iyi maşallah.Ablam oğlunu verdi bu yıl,vallahi daha yeni bırakabildi,onla durdu kaç hafta.
Bende öyle yapar sandim,anne gitme der sandım, ama beni postaladı hemen:)
Yok canım genelde herkes böyledir :) bende oğlumu götürdüğüm ilk hafta evin içinde duramıyordum sanki kocaman bir boşluk var dı :anne: Kıyafetlerine resimlerine bakardım :KK48:
Şimdi 2. Sınıfa gidiyor zaman akıp gidiyor canım.
Emin ol girişken olup öğretmeninden övgü alması dünyalara bedel.
Ya sana sarılıp bırakmasa istemese okulu hergün nefes nefese bırakmak zorunda kalsan inan bu daha kötü :KK43:Çok arkadaşım okullarda kalırdı eziyet olurdu :KK43:

Tadını çıkar annesi büyüyorlar ve yeni çevre ediniyorlar.
Ne mutlu ona kocaman :KK15:
Maşallah :nazar:
Sağol canim♥
İnşallah bizim için iyi olurda ben artık alisirim
Valla ev boş geldi,bişey yapmadim gelene kadar
Gelince de ilk dediği hepinize küstüm :)))
Önemli olan öğretmen canım ilgisi davranışı gerisini boşver takma kafana.
İnan çocuk istedikten sonra özeli devleti farketmez.
Özelin sadece adı var.
Devlette artık özel gibi işliyor ararlar haberdar ederler seni herşeyden.
Ee sende ilgisiz anne değilsin.
Çocuklar için farklı ortam yeni arkadaşlıklar lazım o da sevmiş ne güzel.
İnşallah hep boyle devam eder.
Sagol canmm inşallah böyle devam eder,dua edin benim için nolur♥
Ahahahahahjajaja eve gelmeyen çocuk da ilk defa gördüm beeee
Sibelim ben oğlumu bırakmanın acısını yaşarken küçük bey eve gelmek istemedj yyaa:)

Bende öyle yapar sandim,anne gitme der sandım, ama beni postaladı hemen:)

Sağol canim♥
İnşallah bizim için iyi olurda ben artık alisirim
Valla ev boş geldi,bişey yapmadim gelene kadar
Gelince de ilk dediği hepinize küstüm :)))

Sagol canmm inşallah böyle devam eder,dua edin benim için nolur♥

Sibelim ben oğlumu bırakmanın acısını yaşarken küçük bey eve gelmek istemedj yyaa:)
Canimmm şimdi bişey diycem de bana kızma bak bugüne kadar neler yaşadın kendin bilirsin ne kadar zorlandin hem sen biraz nefes alırsın hemde oğlun daha çok sosyallesir enerjisini atar haklısın ama büyüyorlar artık götürüp de aklın onda kalacağına oğlunun durumu daha iyi bence

Canimmm şimdi bişey diycem de bana kızma bak bugüne kadar neler yaşadın kendin bilirsin ne kadar zorlandin hem sen biraz nefes alırsın hemde oğlun daha çok sosyallesir enerjisini atar haklısın ama büyüyorlar artık götürüp de aklın onda kalacağına oğlunun durumu daha iyi bence
Yok canm kızmiyorum ama zor geldi ya hem ayrılmak hemde aranmamak oglum tarafından:(
Ilk günü guzel geçmiş ikinci gün biraz sıkılmış ama hiç aglamamis
Bugün ne yapacağız bakalım
Cok ama cok zorlanıyorum evet ama bilmiyorum canm bu da zor geldi inan

Yok canm kızmiyorum ama zor geldi ya hem ayrılmak hemde aranmamak oglum tarafından:KK43:
Alışırsın bence çok takma anlıyorum seni ama o senin evladın ya senin yanından başka yerde yine olamaz zaten sadece gündüz bir kaç saat vakit gecirebilecegi arkadaş edinebilecegi bir ortam bence güzel olacak daha da

Günaydın :KK6:

Günaydınlar :KK3:

Günaydın canım :KK19:

Ahahahahhaha asker eşi olmak böyle bişey demekki ahahahahahahhaah:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Katı disiplin uygularım ona göre skjskjskjskjskj :KK70::KK70:

Yok canm kızmiyorum ama zor geldi ya hem ayrılmak hemde aranmamak oglum tarafından:KK43:

Günaydınlar,herhalde oğlun kreşemi başladı..

Back
X