- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #56.701
Günaydın:)Slm nasilsiniz yavrukurtlar
Ben ogluşu okula yolladim tuvalet kağıdını aldim Ağlıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın:)Slm nasilsiniz yavrukurtlar
Evet ablam en güzel Çağlar 0-3 arasi sonra başlıyor esasi
Gerçekten mi? Yandim desene ablam üç bebeyle:)Hele biraz büyüsünler sen o zaman gör tantanayı:))
Gerçekten mi? Yandim desene ablam üç bebeyle:)
Eyvah Eyvah:))Büyüdükçe dertleri bitmiyor işte:))
Eyvah Eyvah:))
Canimm ya öyle dedin duygu bastı valla benim çocuk yok ama.alışırsın zamanla ilk ginler bunlar aslında çok güzel bi duygu da olmalı ne güzel okullu oldu evladinGünaydın:)
Ben ogluşu okula yolladim tuvalet kağıdını aldim Ağlıyorum(
vallahi kızanlar olur belki ama,ben diyordum ki çocuklarıma,haksızlık etmeyin,ama haksızlığa da uğramayın,biri sana vurursa sen.de ona vur,bir daha.denemez.Çocuklarımızı çok naif yetiştirmek iyilik değil,çok eziliyorlarHani övmek değil de benim çocuğum zaten hep ilgilendigimiz için başını becerir
Diyorum hel Allah oglumdan razi olsun ben o olmasaydı bu yalnizligimin içinde ikizlere bakamazdim bile
Hep kendi uyudu emzik almadi kendi oturdu kendi yürüdü bunlarda ben hiç zorlanmadm
Sadece uyumadi hiç
Birde sevgi dolu herseyi cok seviyor
İçinde hiç kötülük yok
Arkadaslariyla iletisimi cok iyi ama içinde az da olsa bi o bana vurdu bende ona vurayim yok
Biri vursa oyuncak icin ama vurmak kötü bir şey der konusur anlatir
Bu korkutuyor beni
Okulu askerliği işi sevgilisi evliliği çocukları yeterlimi![]()
Cok güzel canim cok anlatamam bile heyecanimizi:)Canimm ya öyle dedin duygu bastı valla benim çocuk yok ama.alışırsın zamanla ilk ginler bunlar aslında çok güzel bi duygu da olmalı ne güzel okullu oldu evladin![]()
Öyle değil ablaSayacamyarına gelmeyene tıkacam mapısa![]()
Afiyet olsun canımGünaydın ellerine sağlık canım![]()
Cok güzel canim cok anlatamam bile heyecanimizi:)
Ama evde ikizler olmasına rağmen bomboş ev![]()
Öyle değil abla
Amanda kuzularıma bişey mi oldu,kurt mu kuş mu yedi diye say![]()
Katı disiplin uygularım ona göre skjskjskjskjskj
Günaydınlar,herhalde oğlun kreşemi başladı..
Aynen ezilmesini istemiyorum işte bendevallahi kızanlar olur belki ama,ben diyordum ki çocuklarıma,haksızlık etmeyin,ama haksızlığa da uğramayın,biri sana vurursa sen.de ona vur,bir daha.denemez.Çocuklarımızı çok naif yetiştirmek iyilik değil,çok eziliyorlar
Evi yıkıyorlar şimdi ablam daha sadece yatak odam toplu:))Böyle düşünme lütfen,en azından ikizlerle daha çok vakit ayırabilirsin şimdi..
Aynen ezilmesini istemiyorum işte bende
Ama kötü de olmasın istiyorum
Vallahi bende diyeceğim artık oğluma böyle canm yaa
Evi yıkıyorlar şimdi ablam daha sadece yatak odam toplu:))
Tamam o zamanYeme tırnaklarını bişi yapmayacam
Zor elbette minicikler daha annesi..
Ayy senin ikizlerin mi var maşallah ne kadarlarCok güzel canim cok anlatamam bile heyecanimizi:)
Ama evde ikizler olmasına rağmen bomboş ev![]()
Niye kötü olsunki kendini savunsun,kendini koruyacak tabiiki,nefsi mudafaa yani:))Aynen ezilmesini istemiyorum işte bende
Ama kötü de olmasın istiyorum
Vallahi bende diyeceğim artık oğluma böyle canm yaa
Evi yıkıyorlar şimdi ablam daha sadece yatak odam toplu:))