- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #56.721
Pamuk şekerimTamam rahat ol![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pamuk şekerimTamam rahat ol![]()
Bende seninle hemfikirim bu konuda çünkü küçükken çok dayak yedim cocuklardanNiye kötü olsunki kendini savunsun,kendini koruyacak tabiiki,nefsi mudafaa yani:))
Ayrıca haksızlığa uğramak insanı daha öfkeli yapıyor emin ol.Sessiz bir çocuğun,kendini mudafaa edemeyince,bir kenarda,onu öldürmek istiyorum diye ağladığına şahit oldum.Niye kötü olsunki kendini savunsun,kendini koruyacak tabiiki,nefsi mudafaa yani:))
Niye ban yedi ki simdiTamam rahat ol![]()
Ve aleyküm selam nasılsın akabamSelamsız dalmışımSelam kızlar
![]()
Noldu ki gittiNiye ban yedi ki simdi![]()
Şükür canım ,sen nasılsın ?Ve aleyküm selam nasılsın akabam
Anlamadım kiNoldu ki gitti![]()
Aynen madonna,ben dayak yemedim ama,hakedene ağzının payını sözle verdiğim zaman,annem sen birşey deme boşver.derdi.Ya da bir Allahın cezası komsu teyze vardı.Yaşından utanmadan aldığımız nefese bile mudahele ederdi.Bende seninle hemfikirim bu konuda çünkü küçükken çok dayak yedim cocuklardan![]()
İyiyim elhamdulillah her halimize keyifli bir perşembe günü benim icinŞükür canım ,sen nasılsın ?![]()
Ne mutlu sana canım,öyle öyle çok şükür.İyiyim elhamdulillah her halimize keyifli bir perşembe günü benim icin
Aynen canım benim Annem de senin annen gibi aynı sazdan çalıyor birsey olmaz boşver ayıp Vs ama bu yanlış bi durum. Hakkını her daim savunmak senin en doğal hakkın zatenAynen madonna,ben dayak yemedim ama,hakedene ağzının payını sözle verdiğim zaman,annem sen birşey deme boşver.derdi.Ya da bir Allahın cezası komsu teyze vardı.Yaşından utanmadan aldığımız nefese bile mudahele ederdi.
Şuna bir ağız tadıyla cevap veremedim.
Çocuklarıma bu yüzden telkin ediyorum,terbiyesizlik etmeden,büyükte olsa haksızlığa sessiz kalmayın diye...
Anlamadım ki
Annem lerdeyim ben yakın zaten bana vakit geçiriyoruz oyleNe mutlu sana canım,öyle öyle çok şükür.
Alçakta durma sel alır,yüksekte durma yel alır demişler,ezilmenin ne alemi var.Ama çatır çatır konuşan kızlara da ÇAKMAKK gibi kız vay be derlerdi,sinir olurdumAynen canım benim Annem de senin annen gibi aynı sazdan çalıyor birsey olmaz boşver ayıp Vs ama bu yanlış bi durum. Hakkını her daim savunmak senin en doğal hakkın zaten
Alçakta durma sel alır,yüksekte durma yel alır demişler,ezilmenin ne alemi var.Ama çatır çatır konuşan kızlara da ÇAKMAKK gibi kız vay be derlerdi,sinir olurdum![]()
Bende bi görebilsem anneciğimiAnnem lerdeyim ben yakın zaten bana vakit geçiriyoruz oyle
Alçakta durma sel alır,yüksekte durma yel alır demişler,ezilmenin ne alemi var.Ama çatır çatır konuşan kızlara da ÇAKMAKK gibi kız vay be derlerdi,sinir olurdum![]()