• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Niye kötü olsunki kendini savunsun,kendini koruyacak tabiiki,nefsi mudafaa yani:))
Ayrıca haksızlığa uğramak insanı daha öfkeli yapıyor emin ol.Sessiz bir çocuğun,kendini mudafaa edemeyince,bir kenarda,onu öldürmek istiyorum diye ağladığına şahit oldum.
Çocuklarım karıncayı incitmez,hayvanları sever korur,ama.denginden altta kalmaz,kalmasınlar da...

Bende seninle hemfikirim bu konuda çünkü küçükken çok dayak yedim cocuklardan:kızgın:
Aynen madonna,ben dayak yemedim ama,hakedene ağzının payını sözle verdiğim zaman,annem sen birşey deme boşver.derdi.Ya da bir Allahın cezası komsu teyze vardı.Yaşından utanmadan aldığımız nefese bile mudahele ederdi.
Şuna bir ağız tadıyla cevap veremedim.
Çocuklarıma bu yüzden telkin ediyorum,terbiyesizlik etmeden,büyükte olsa haksızlığa sessiz kalmayın diye...

Aynen madonna,ben dayak yemedim ama,hakedene ağzının payını sözle verdiğim zaman,annem sen birşey deme boşver.derdi.Ya da bir Allahın cezası komsu teyze vardı.Yaşından utanmadan aldığımız nefese bile mudahele ederdi.
Şuna bir ağız tadıyla cevap veremedim.
Çocuklarıma bu yüzden telkin ediyorum,terbiyesizlik etmeden,büyükte olsa haksızlığa sessiz kalmayın diye...
Aynen canım benim Annem de senin annen gibi aynı sazdan çalıyor birsey olmaz boşver ayıp Vs ama bu yanlış bi durum. Hakkını her daim savunmak senin en doğal hakkın zaten

Aynen canım benim Annem de senin annen gibi aynı sazdan çalıyor birsey olmaz boşver ayıp Vs ama bu yanlış bi durum. Hakkını her daim savunmak senin en doğal hakkın zaten
Alçakta durma sel alır,yüksekte durma yel alır demişler,ezilmenin ne alemi var.Ama çatır çatır konuşan kızlara da ÇAKMAKK gibi kız vay be derlerdi,sinir olurdum :D

Alçakta durma sel alır,yüksekte durma yel alır demişler,ezilmenin ne alemi var.Ama çatır çatır konuşan kızlara da ÇAKMAKK gibi kız vay be derlerdi,sinir olurdum :KK70:
:KK48: ay zaten bu her genç kızın hayatının bir parçası her anne çok över başka kızları kizina:)) bide gözü açık olun bak bilmem Zeynep ne kadr hamarat pek bi güzel misafire güler yüzlü :KK70:

Back
X