- 13 Eylül 2015
- 21.921
- 68.892
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #56.881
Aaa yeni mi konuşuyodunuz iyi bari ooohhhhAferin bak deniz dedim geldin yoksa neneyi saliyordum yatağının baş ucuna

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa yeni mi konuşuyodunuz iyi bari ooohhhhAferin bak deniz dedim geldin yoksa neneyi saliyordum yatağının baş ucuna
Kız senidemi öptü,gel banyoya aceliycem seni rahat dur beeee
![]()
Bilemiyorum biraz öpmüş olabilir seni hanım abla giderken lazım olur diye bıraktıydiAaa yeni mi konuşuyodunuz iyi bari ooohhhh![]()
YaaaO daha gelmesin sabaha kadar yüzü gözü mosmor olacak maşallah dudakları Arap dudağı![]()
En şanslı Deniz desene
Yosun kokusuna kurban olayım beeenBilemiyorum biraz öpmüş olabilir seni hanım abla giderken lazım olur diye bıraktıydi![]()
Seni de öper nolcak piiss pardon miiis kokuluuuuEn şanslı Deniz desene![]()
Ahahahhajaha aynenn o dudaklar kolay kolay bulmaz kimseyiEn şanslı Deniz desene![]()
Yedi seni yedi,sadece öpse iyiYosun kokusuna kurban olayım beeen,neneeeee kaç aydır yıkanmadın gadııııııın
![]()
Ahahaha yaAhahahhajaha aynenn o dudaklar kolay kolay bulmaz kimseyi![]()
Seni de öper nolcak piiss pardon miiis kokuluuuu![]()
Yosun kokusuna kurban olayım beeen,neneeeee kaç aydır yıkanmadın gadııııııın
![]()
Pismişim ben ,yazık nineciğesana da gonderiyim
![]()
denizzzzzzzzz bunun şerefine bizim halay çekmemiz lazım biliyon dimi uzun zaman oldu çıkar at stilettolari bak benimki 38 yalnız triplimin aldıkları sen 40 numero ayaklarinla benim ayakkabıyı genişletme Yalnis giyipte
hadi galkkkkk
tripli Akaba aaa geçin yanimaaaaaa
![]()
Ahahahhajaha kız sana demedi neneye diyor pis dudaklarıyla aman mis dudaklarıyla öpsün senide diye ahahahahPismişim ben ,yazık nineciğe![]()
Yok yok ben kapıyı bacayı kapadımsana da gelsin mi
![]()
Ama bak yalnız kalmış bu nine gelsin beeee ahahahahhaYok yok ben kapıyı bacayı kapadım![]()
denizzzzzzzzz bunun şerefine bizim halay çekmemiz lazım biliyon dimi uzun zaman oldu çıkar at stilettolari bak benimki 38 yalnız triplimin aldıkları sen 40 numero ayaklarinla benim ayakkabıyı genişletme Yalnis giyipte
hadi galkkkkk
tripli Akaba aaa geçin yanimaaaaaa
![]()