- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #57.101
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi ya,herşeysi hazır işte,şanslı bebek olacakŞahane olmuş da ortada bebek yokanası danasi pastası bile var bebek yok
![]()
Yok kuzum benim evim değil,benim masam var zaten de,yuvarlak,eski masamı kullanıyorum şimdilik,ondan acelem yok.Eline sağlık kuzum bu arada mutfak masası alınmış zaar hiç demedin sen![]()
Bebeği mana edip pasta,börek yemişler![]()
Yok kızlar vallahi tatmadım bile pastadanBende sen söyleyince uyandımher şeyi gördük,doğum günü bebesi yok
![]()
Afiyet olsun canımİyi ya,herşeysi hazır işte,şanslı bebek olacak
Yok kuzum benim evim değil,benim masam var zaten de,yuvarlak,eski masamı kullanıyorum şimdilik,ondan acelem yok.
Yok kızlar vallahi tatmadım bile pastadan,kremalı şeyler bayıyor beni
Az börekle salata yedim valla.![]()
SağolAfiyet olsun canım![]()
YooBu ne be hep şiddet hep şiddet![]()
Yooçantamın rengi güzel mi diyodum,elim çarptı
![]()
Afiyet olsun kuzum evet herşeyi var şükür de Allah büyük bakalım ne zaman gelecekİyi ya,herşeysi hazır işte,şanslı bebek olacak
Yok kuzum benim evim değil,benim masam var zaten de,yuvarlak,eski masamı kullanıyorum şimdilik,ondan acelem yok.
Yok kızlar vallahi tatmadım bile pastadan,kremalı şeyler bayıyor beni
Az börekle salata yedim valla.![]()
Kız bi sus
![]()
Yooçantamın rengi güzel mi diyodum,elim çarptı
![]()
Hayırlı ve en yakın zamanda versin rabbim,ben 2018de bekliyorum senden @-Asmin- imden ve obadaki bebek dileyenlerden inşallahAfiyet olsun kuzum evet herşeyi var şükür de Allah büyük bakalım ne zaman gelecek
![]()
Bende bekliyorum benden ve asmindenHayırlı ve en yakın zamanda versin rabbim,ben 2018de bekliyorum senden @-Asmin- imden ve obadaki bebek dileyenlerden inşallah![]()
Allerjin mi var yoksa pamuuk
Geçmiş olsun,canım,Allah düşman başına vermesin kulak ağrısınıAlerjim yok canım ama üç gündür açım
Birde beklettiler orda herhangi bir şey olabilir diye
Bademciklerim sis ama kulak ciğer fena ağrıyor nefes bile alamıyorum(
Sağol canm hemen geçse inşallah cok kötüyümGeçmiş olsun,canım,Allah düşman başına vermesin kulak ağrısını