• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Abla sen inatçı ben inatçı yapacak şey sen corc de ben pala dayi :deli:

Cıkkkss olmaz corc emmi kk'nın sembolü olmuş hemde :KK53::KK53: Nevreste Nevreste huuuuuu
nJdVQl.gif
sen söyle annem bu zatın ismini yoksa kavga çıkacak burada :KK11: :sus:

Popom acıyor ama hala:))aksam gene gidicem iğneye ben antibiyotik yazdı sandım meğer günde 1 igneymis:KK43:
Ahahahahha hastanede vurulan mutlaka penisilini vurulduktan sonra ovalayin ki acısı geçsin bol bol ovalayin gün içinde ben neler çektim neler hala cekiyorum

Sana da tekrar geçmiş olsun canim bi da hasta olmayalim yaa
Hele iğne:KK43:(
Hastalıktan çok iğneden çektim bir de yagliydi benim iğneler mahvediyordu beni hemde günde iki vurulmuştum 20 lik disin yeri geçtı iğnenin yeri geçmedi :KK70: sağol kuzum

Ben yaklaşık 20 yıldır çekiyorum yaa aldirinca gerçekten iyi oluyor mu yani bi daha Boğazlar sismiyormu

Benim 43 yıl filan oldu herhalde alınalı,bende iyi oldu şişme yok denecek kadar oluyor ama yutkunmada oluyor biraz..
Bademcik varken yemek yiyemiyordum mesela yutamıyordum..

Hastalıktan çok iğneden çektim bir de yagliydi benim iğneler mahvediyordu beni hemde günde iki vurulmuştum 20 lik disin yeri geçtı iğnenin yeri geçmedi :KK70: sağol kuzum
20lik diş fena
Benim de birisinin kökü duruyor doktor almadi alırsa tehlikeliymis sinirlerdeymis
Yüzüm felç olabilirmis
Rabbim cektirmesin kulak ve dis ağrısı hepsinden beter

20lik diş fena
Benim de birisinin kökü duruyor doktor almadi alırsa tehlikeliymis sinirlerdeymis
Yüzüm felç olabilirmis
Rabbim cektirmesin kulak ve dis ağrısı hepsinden beter
Amin kuzum kulak ağrısını da bilirim zor olur çok Allah cektirmesin

Back
X