- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #57.561
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah sabah pek bi enerjik gördüm seni
Hiç değilim aslında yağmur yağıyor hemde nasıl yataktan çıkamadım işler beni bekliyor daha bankaya gidicem ama heryer karanlık canım istemiyorSabah sabah pek bi enerjik gördüm seni![]()
Bide şu emojiyi gördükçe örgü yapasım geliyor ahahahahahhaSabah sabah pek bi enerjik gördüm seni![]()
Afiyet olsun şekerciğimBir günaydın da benden yafrukurtlar
Eline sağlık Akaba canım![]()
Günaydın :)Gunaydinnnn
çok beğendim gidelim
Günaydın canım ❤Günaydın canlarimm❤
Günaydın canım :)
Benı o lavanta bahçesine atın gidin sonra ben kalırım ömrüm boyuncaanlaştık
Benı o lavanta bahçesine atın gidin sonra ben kalırım ömrüm boyunca[/QUO çok güzel değil mi.? Aynı hissiyat bende de var :))
Senin alıntı böyle olur işte ahahahahaha çok güzel içim açılıyor baktıkça orda yasayabilirimBu nasıl alıntı![]()
Senin alıntı böyle olur işte ahahahahaha çok güzel içim açılıyor baktıkça orda yasayabilirim
Amin canım,inshallah ❤Allah beterinden saklasın canım inşallah işiniz düzgün gider de gelirsiniz
Biz oralarda olsak keşke vallahi ne dert kalır ne tasa bi kocam bi bendoğru dedin . Evet gördüğümden beri aklım orda benim de
![]()
Pis.beni dışlamış yinegünaydın meeeeg
Allah nasip eder inshallah bir gün,amiiin.Biz oralarda olsak keşke vallahi ne dert kalır ne tasa bi kocam bi ben
AminnnnnnnnnnnnnnnnAllah nasip eder inshallah bir gün,amiiin.
DışlamışımmıPis.beni dışlamış yine![]()