- 13 Eylül 2015
- 21.921
- 68.892
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #57.601
Kız bambık kibinim,arada keçeleşmek erkeşin başına gelebilirYaaaa gordunmu hemen lazım damarın tuttu bak gene![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bambık kibinim,arada keçeleşmek erkeşin başına gelebilirYaaaa gordunmu hemen lazım damarın tuttu bak gene![]()
Deliiii yaaaaa enişteye kök söktürür gibi bir halin var acıdım simdik adama korkuyordur senden hoş kadından korkmayan erkekte erkek demem ben deKız bambık kibinim,arada keçeleşmek erkeşin başına gelebilir![]()
Yok korkmaz,son sözü o der herzamanDeliiii yaaaaa enişteye kök söktürür gibi bir halin var acıdım simdik adama korkuyordur senden hoş kadından korkmayan erkekte erkek demem ben de![]()
Normal hamur ama tek tek acmiycan zaten tabak kadar açıp araları yağlı üst üste koyup hepsini tek acacaksinSöyle bakalim sibelim,böreğin hamurunu normal kıvamda mı yapıcaz,intte diyo ki 4 lü yağlı açın ortadan kesip rulo yapın.Onu deniycem.Tek tek açamıycam,teras soğuk bugün,çok işim var çook,s....a sarıcam daha,kız okulda arkadaşlarıyla yiyecekmiş,böreği de yapıp buzluğa atıcam,kahvaltı da bir şey istemiyor canları,belki yerler.
Yok korkmaz,son sözü o der herzamangeçen gittim yolluk aldım eve,haberi yok.Dedim ki yolluk aldım ama kapı altına sıkışmasa bari,dedi ki sıkışmaz ama yolluk he hımm,iyi
![]()
Cüzdana sıkışmış parayı çıkardım deseydinYok korkmaz,son sözü o der herzamangeçen gittim yolluk aldım eve,haberi yok.Dedim ki yolluk aldım ama kapı altına sıkışmasa bari,dedi ki sıkışmaz ama yolluk he hımm,iyi
![]()
Kişiye göre muamele işte,eşim elimde metre bir yeri ölçüyorum görse kurdeşen döker nerdeysebenimki habersiz birseyi asla istemez haberi olsun pahalı olsun bişey demez ama az Biseyi bile habersiz alayım istemez
![]()
Kişiye göre muamele işte,eşim elimde metre bir yeri ölçüyorum görse kurdeşen döker nerdeyse
Çünki,ölçüme ,bütçeme,zevkime uyan bir şey bulana kadar 6 ay geçer,o da darlanır artık,şurda sunu gördüm ama napsam ki dememden.Böyle o da memnun ben de.Hesabımı da ondan iyi bilirim,bilir ki cüzdan patlamamıştır![]()
Sağol cano,birini böyle,birini rulo yapayım,bugün ben delirdim yaa,bir de ekmek yaptım,fırında pişiyo,biri bana tokat atsınhttp://www.evimizde.com/konudetay.php?kid=73
Denizzzz bak bu anacım görüntü böyle
Hamurisi kuyusuna düşmüşsün deniz yeter gari obez olcaniz sonraSağol cano,birini böyle,birini rulo yapayım,bugün ben delirdim yaa,bir de ekmek yaptım,fırında pişiyo,biri bana tokat atsın![]()
Yok kııız,eşim manken kibin,çocuklar desen babalarına çekmiş,azcık kaslansınlar,adam olcaklar büyüyünce.Kızım desen kuş gibi gagalar,o kadarHamurisi kuyusuna düşmüşsün deniz yeter gari obez olcaniz sonra![]()
Heeee o zaman daya gitsinYok kııız,eşim manken kibin,çocuklar desen babalarına çekmiş,azcık kaslansınlar,adam olcaklar büyüyünce.Kızım desen kuş gibi gagalar,o kadar![]()
Doğru canım :) o benden çok istiyor da,bu Suriye,Lübnan karışık ya,o yüzden alış-satış pek yok :/Akaba dün kaçırdım galiba,satıp savıp türkiyeye mi geleceksiniz,inşallah,eşin nasıl bakıyor?
Sağol yaa,moral verdin,sen olmasan naapardımHeeee o zaman daya gitsin
Ben hepsini sen gibin sandiydim![]()
İnşallah canım,nasip olunca bir anda olur,sen de anlamazsınDoğru canım :) o benden çok istiyor da,bu Suriye,Lübnan karışık ya,o yüzden alış-satış pek yok :/
Seni takıma sokcamSağol yaa,moral verdin,sen olmasan naapardım![]()