- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #57.621
İnshallah canım yaİnşallah canım,nasip olunca bir anda olur,sen de anlamazsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnshallah canım yaİnşallah canım,nasip olunca bir anda olur,sen de anlamazsın
Zatı daha demin yaptım kahvaltımı,bol salata 1 yumurta caySeni takıma sokcamçıtır hatun
fit anne yapcam
![]()
Aferin sana afiyet olsun hep sarma dolma mantı olmaz ki canimmmZatı daha demin yaptım kahvaltımı,bol salata 1 yumurta cay
Mutfaktayim ben ama dur açayım geliyim yeni kahvaltı yapıyım dahaTrt müziği açın,aynı anda dinleyelim,seviyorum ben müziklerini
Aynen,zaten sünnete uygun yaşasak bir sorun kalmayacak ta,işte...Aferin sana afiyet olsun hep sarma dolma mantı olmaz ki canimmm![]()
Aynen ama nerdeee doymadan kalkmak mumkunmuAynen,zaten sünnete uygun yaşasak bir sorun kalmayacak ta,işte...
Az önce eski güzel türküler vardı,akşam da,hani var ya,siyah saçlar sırma ile örgülü,benim yarim annesinden görgülü,o vardı,çok severim.Halam da pek güzel söylerdi bekarken,o sevdirdi birçoğunu...Mutfaktayim ben ama dur açayım geliyim yeni kahvaltı yapıyım daha
Açtım geldim şimdi çalan şarkı benden sana gelsin denizim :))(Az önce eski güzel türküler vardı,akşam da,hani var ya,siyah saçlar sırma ile örgülü,benim yarim annesinden görgülü,o vardı,çok severim.Halam da pek güzel söylerdi bekarken,o sevdirdi birçoğunu...
Açtım geldim şimdi çalan şarkı benden sana gelsin denizim :))(
Kazım koyuncuyu mu hatırladınDidoooo didooooooo![]()
Unutmak mumkunmu bide ben bir adet yengeç böyle şarkıda bile ağlarımKazım koyuncuyu mu hatırladın![]()
İiizcileeer,doluşun obaya beeeee,sarılıp ağlıycaz sibellen akabaylan,duygunun dibine vurdukKazım koyuncuyu mu hatırladın![]()
Ben az ağlarım,ammaaa öz ağlarımUnutmak mumkunmu bide ben bir adet yengeç böyle şarkıda bile ağlarım![]()
şimdiki çalana bakkkkkkİiizcileeer,doluşun obaya beeeee,sarılıp ağlıycaz sibellen akabaylan,duygunun dibine vurduk![]()
Ahahahaha benimkide ses etmiyor artık bildiği içinBen az ağlarım,ammaaa öz ağlarım
Eşim görürse korkar,eli ayağı dolaşır,bilir ki ot çöp değildir konu![]()
Burdan müslüme bağlayalım,sen jilet getirAhahahaha benimkide ses etmiyor artık bildiği için![]()
Ahahahahhaha ama çok güzel kizzz şarkı napayim hep senin yüzünden açtırdın banaBurdan müslüme bağlayalım,sen jilet getirİzcileeer gelmezseniz bak karışmam
![]()