- 13 Eylül 2015
- 21.921
- 68.892
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #57.641
Aha da damara bağladık,ordunun dereleri 

Kınalarda kız anasından çok ben ağlıyorum bunun yüzünden,ablası sanıyolar kızın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geldi ama,sarma sarmak,hüzün ve tuzsuzAhahahahhaha ama çok güzel kizzz şarkı napayim hep senin yüzünden açtırdın bana
Bu şarkıyı dinleyemem daha da evi terkediyom ara TRT yi oynak bişey calsinlarİyi geldi ama,sarma sarmak,hüzün ve tuzsuz![]()
Vali Recep Yazıcıoğlu kazada öldüğü zaman eşim eve bir geldi,benim iki göz iki çeşme,adam şok olduAhahahaha benimkide ses etmiyor artık bildiği için![]()
Evet yapmıştı herhalde bende çok üzülmüştümVali Recep Yazıcıoğlu kazada öldüğü zaman eşim eve bir geldi,benim iki göz iki çeşme,adam şok olduBeti benzi attı,koltuğa bıraktı kendini,bir tek ne oldu diyebildi zavallı:))
Ama napayım çook üzülmüştüm,aydın valiliği de yapmıştı galiba.Hala da üzülürüm hala da![]()
Yok yok gitme,bak şimdi daha iyi:))Bu şarkıyı dinleyemem daha da evi terkediyom ara TRT yi oynak bişey calsinlar
Bankaya gidiyom kızım randevu aldimYok yok gitme,bak şimdi daha iyi:))
Güle güle o zaman,bende böreğimi yapayım,o tarif bir tepsı için di miBankaya gidiyom kızım randevu aldim
Oku benim yaptığımda hamur daha fazla 11 üste 10 alta orda daha az gorunuyorGüle güle o zaman,bende böreğimi yapayım,o tarif bir tepsı için di mi
şimdiki çalana bakkkkkk
Sakladimmmmmm sakladimmmmmmmmmmmm
Sakladimmmmmm gizli tuttummmmmmmmm
Gönlümu yıllar yiliii hayalinle avuttummmmmm![]()
Amin canım,inshallah ❤
Kafama göre takılayım o zamanOku benim yaptığımda hamur daha fazla 11 üste 10 alta orda daha az gorunuyor
Bağa da yolla azcıkKafama göre takılayım o zaman![]()
Yeni oldum canımSen kirmizi miydin yoksa yeni mi oldun dikkatimi cekti
beraber yiyciiiz canem...Bağa da yolla azcık![]()
Gördük hamdolsunberaber yiyciiiz canem...
kırmızıları görmüşsünhayırlı olsun,ondan yoktun di mi ortalıkta,kaça patladı,enişte battı mı
![]()
Sağol canım :)Hayırlı olsun :)
Ya ben anlamadım alıntı yapıyorum sonra böyle oluyorYeni oldum canım