- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #57.701
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tenksssss yuuuuuuu bebişim senTemiz kalplisin vesselam![]()
Ben giderim onlar gelir şimdiBelki kahve kokusuna gelen olur![]()
O zaman kahve vermeyizBen giderim onlar gelir şimdi![]()
Welcome uu tatlımTenksssss yuuuuuuu bebişim sende
Verme bak sakın ben gidince gelen olursaO zaman kahve vermeyiz![]()
Rüyanlarında görürler anca,gelselermişVerme bak sakın ben gidince gelen olursa![]()
Hele o deniz varya o deniz şimdi yemeği kaldırsın bulaşık arkasi çay faslını bitirince geliyor zaten ona hiç vermeRüyanlarında görürler anca,gelselermiş![]()
Yağmırlı havada su yok onaHele o deniz varya o deniz şimdi yemeği kaldırsın bulaşık arkasi çay faslını bitirince geliyor zaten ona hiç verme
AhahahahaYağmırlı havada su yok ona![]()
Gaza geldim yahuAhahahahao kadanda değil kız kahve verme yeter kiyamam
![]()
Ahahahahja deniz sana yine çantasını sallayacak haberin ola geldiğinde kolla kendiniEvet o ben o![]()
![]()
Çiçek verdi en son amaAhahahahja deniz sana yine çantasını sallayacak haberin ola geldiğinde kolla kendini![]()
Hiç belli olmaz lazım damarı var lazÇiçek verdi en son amayok daha vurmaz o bağa
![]()
Her an saldırabilir yaniHiç belli olmaz lazım damarı var laz![]()
O olur bak o gelir gelmez tut kolundan çek halayı yumuşar hele bir stiletto alırsan kırmızı senden iyisi yok çok seviyor cokkkkk ama laf aramızda bakHer an saldırabilir yanihalay çekeriz
![]()
TemamO olur bak o gelir gelmez tut kolundan çek halayı yumuşar hele bir stiletto alırsan kırmızı senden iyisi yok çok seviyor cokkkkk ama laf aramızda bak![]()