- 19 Ağustos 2017
- 6.479
- 39.403
- 548
- 34
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #57.721
Ama ben kahve deyince koşa koşa gelirim nasıl görmedim bunu ya :) eline sağlık canimm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ben kahve deyince koşa koşa gelirim nasıl görmedim bunu ya :) eline sağlık canimm
Afiyet olsun canımAma ben kahve deyince koşa koşa gelirim nasıl görmedim bunu ya :) eline sağlık canimm![]()
Afiyet olsun canım![]()
Yarın da boya alacağım sarışın esmerlerden olcam oğlum öyle istiyor:)))Yesinler o paşayı ❤
Senin paşa seni baştan yaratacak :)Yarın da boya alacağım sarışın esmerlerden olcam oğlum öyle istiyor:)))
Sözünü de nasıl geçiriyor kız yoksa babası alttan alttan oglanla göndermesin sana bu laflariYarın da boya alacağım sarışın esmerlerden olcam oğlum öyle istiyor:)))
Öyle olcak galiba:))Senin paşa seni baştan yaratacak :)
Babasi sariyi sevmez ama bilemiyorum tabikiSözünü de nasıl geçiriyor kız yoksa babası alttan alttan oglanla göndermesin sana bu laflari![]()
Aaaah oooof,ne börekmiş beeeeHele o deniz varya o deniz şimdi yemeği kaldırsın bulaşık arkasi çay faslını bitirince geliyor zaten ona hiç verme
Yağmırlı havada su yok ona![]()
Bak yine başladıAaaah oooof,ne börekmiş beeee,ööldüüüm yaaa,aşkolsun tuzsuz
şu merdaneyi
alıp ta bi yardım edeyim demedin
![]()
O bana vurursa,bende onu tepiklerim
Triplimelek Megi iiiim,meleğiiiim,uyuya mı kaldın mııııı, m e l e e e ek, c a n ı ı ı mm
Yağmurlu havada su issstiiyooruuumBak yine başladı![]()
Polemiktenİnce bilek neden gri![]()
Baykuşunu ver sen ona yumuşacık olur:))O bana vurursa,bende onu tepiklerim![]()
Sağol canım♥♥♥Yağmurlu havada su issstiiyooruuum
Afiyet olsum bebeeem,yine yaparım
şu balığı bi kesebilsem
![]()
Ben getirdiydim de yolda yedik yaa ikizlerlen:))♥♥Hepinize küstüm
Mapusa düştüm kimse temiz don , börek falan getirmedi![]()
Ben yine düşerim mapuslara nasıl olsa borcun olsun :))Sağol canım♥♥♥
Ben getirdiydim de yolda yedik yaa ikizlerlen:))♥♥
Aa çıktın mı,don dikiyodumHepinize küstüm
Mapusa düştüm kimse temiz don , börek falan getirmedi![]()
Ayy pekte sevimliymiş :)) donsuz kaldım kimse getirmediAa çıktın mı,don dikiyodumEki Görüntüle 2073125 yetiştiremedimyetiştiremedim
Donsuz kalmadın di mi canım
![]()