- 20 Mart 2008
- 142.101
- 214.273
- 1.423
- 61
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #58.161
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şüphen olmasınböyle güzel sesli ,güzel bir kadını yiyemem aslaa
dedi
Bence de abla,gelsin,ben seviyorum pamuğumuzu,o benim pamuklu pazenim@Pamuklarperisi mutlaka okuyorsundur burayı dönmeni bekliyoruz hemen..
Bence de abla,gelsin,ben seviyorum pamuğumuzu,o benim pamuklu pazenim![]()
Ben de rastgeliyordum da,nisan olayında demişlerki kimisi,nisanmış o filan,çok saçma tabi,obamıza katıldı,çokta sempatik bir kız, geri döner o,bizi bırakamazİlk burada tanıştık ben gerçi topiklerde görüyordum onu biliyordum..
Hatta bana dediki sizinle tanışmayı istiyordum diye..
Çok mutlu etmişti beni..
Ben de rastgeliyordum da,nisan olayında demişlerki kimisi,nisanmış o filan,çok saçma tabi,obamıza katıldı,çokta sempatik bir kız, geri döner o,bizi bırakamaz![]()
Sibel kardeşinin yemin töreninde,Seda üyelik iptaliYa ben iki gün girmesem bi araba azar işitiyorum.
Nereye gitmiş bzim @tuzsuz_ruh Sibılımız ve Pamuklu pazenimiz @Pamuklarperisi SedamızÇabuk gelsinler çabukkk
![]()
Geldim ama
Hoşgeldin canımben uyardım ama ,vazgeçmedi
![]()
O da sen gel diye bekliyordu,özlemişGöstercem ben ona beklesin bu defa kesin küstüm haberi olsun
Kız daha yarın tören biz bugünden geldik kendi arabamizla olduğu için yol bilmiyoruz bide gece gelmek istemedikO da sen gel diye bekliyordu,özlemişNasıldı yemin töreni ? Çok duygusal oluyor
![]()
Hii :) ben bugün sanıyordum. İnshallah usta birliği İstanbul olur ya da yakın bir yer.Kız daha yarın tören biz bugünden geldik kendi arabamizla olduğu için yol bilmiyoruz bide gece gelmek istemedik
İstanbul sariyerHii :) ben bugün sanıyordum. İnshallah usta birliği İstanbul olur ya da yakın bir yer.
Geldim ama![]()
Aman da amanGöstercem ben ona beklesin bu defa kesin küstüm haberi olsun