- 13 Eylül 2015
- 21.921
- 68.892
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #58.381
Sevincek bile,kilo verdiğini farkettim ve obaya farkettirdimDua et @tuzsuz_ruh o toynakları sana yedirmesin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevincek bile,kilo verdiğini farkettim ve obaya farkettirdimDua et @tuzsuz_ruh o toynakları sana yedirmesin![]()
Dedim ya öğretmenleri de görüyordur tabii ,sana zararı olmaz,bak tabii :)E yani benim için onlar iyi giyinsin iyi yesin oyuncaklati kaliteli olsun zarar vermesin hayatları iyi olsun
Benim ugrasim onlar
Ama demekki çocuk olarak bakımlı olmamı tercih ediyor canım
Belki içinde bişey kalmıştır
Başkalarının annelerini özenmistir falan
Bakayim bende biraz kendime
Aynı Anda yazdık♥♥♥♥♥♥♥Kız hoş gelmissin çok sevindim geri dönmene yaaa❤❤
Umudun var yani halaSevincek bile,kilo verdiğini farkettim ve obaya farkettirdim![]()
Hosbuldumm tatlimmEva hoşgeldin canim
Sana da canım,hoşgeldin :)İyi geceler yavrukurtlar..
Öyle yaa kendimi daha iyi hissederim belkiDedim ya öğretmenleri de görüyordur tabii ,sana zararı olmaz,bak tabii :)
Kalp Kalbe karsiymis inan❤nasılsın canimAynı Anda yazdık♥♥♥♥♥♥♥
Sağol canım benim♥♡♥♡♥♡
Aynen öyleÖyle yaa kendimi daha iyi hissederim belki)
Nasılsın:)Hosbuldumm tatlimm
Kalp Kalbe karsiymis inan❤nasılsın canimAynı Anda yazdık♥♥♥♥♥♥♥
Sağol canım benim♥♡♥♡♥♡
Şükür iyiyim canim bebeleri bekliyorum uyucam inşallah:)Kalp Kalbe karsiymis inan❤nasılsın canim
Ya bende görünce bir üzüldüm,dedim biz mi bişey dedik üzdük,düşündüm yok,mesajları aradım taradım,bişey de bulamadımAynı Anda yazdık♥♥♥♥♥♥♥
Sağol canım benim♥♡♥♡♥♡
Hosbuldumm canim:) nasılsınSana da canım,hoşgeldin :)
Hoşgeldin madonnaKalp Kalbe karsiymis inan❤nasılsın canim
Şükür canım :) sen nasılsın ?H
Hosbuldumm canim:) nasılsın
Yok afacan beşler çetesindenim ben,çocukken kapıldım,kurtulamadımSiayey değilmiş,efbiay mış![]()
Aslında mesaj bekliyordum ben ikinci üyelik için olur yada olmaz diye ama misafir geldi okul falan giremedim bugünYa bende görünce bir üzüldüm,dedim biz mi bişey dedik üzdük,düşündüm yok,mesajları aradım taradım,bişey de bulamadımNasıl döndün sahi sonra pamuğum
Bilmem ki,hafiye ediye soralım:)Aslında mesaj bekliyordum ben ikinci üyelik için olur yada olmaz diye ama misafir geldi okul falan giremedim bugün
Sonra aksam bi gireyim dedim talebiniz üzerine iptal edildi yazıyo; )aradım o numarayı artık
Ama hala cevap yok bana:))
Bende anlamadim
Kapatmis olmalari ikinci üyelik için onay anlami mi:)