- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #58.421
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sabah namazı sonrası uyuyorumNasıl erkensabahın beşinde baksam ayaktasın,sen anlamıyon bebeeem,gel uyutayım seni
![]()
Önce benUyutma şimdi bizi kim uyutacak:)
Ben sabah namazı sonrası uyuyorumuyut beni hadi
![]()
O da oturuyor bu saatlere kadarKaynananın yüzünü görmemek için iyi taktik
eeee piiiş piiişşş
Öyle oldu azıcık ama senin canın sağolsunYafrukurtlar öyle şak diye gitmiş oldum çok pardonşarjım bitiverdi çünkü
Tripli de böyle altta okur dururdu,hiç katılmazdı. Aylarca ismini altta gördük. Sonra gelsene artık diye çağırdıktı,geldiydi sonrasında
Günaydın amin hayırlı cumalarGünaydın güzellerhayırlı Cumalar
![]()
Meeeg sensin di mii,birde senin cunyırın vardı,eminim aramızda hala,kim kim söyleYafrukurtlar öyle şak diye gitmiş oldum çok pardonşarjım bitiverdi çünkü
Günaydın canım,herkese inşallah♡♡♡Günaydın amin hayırlı cumalar
Gitti oMeeeg sensin di mii,birde senin cunyırın vardı,eminim aramızda hala,kim kim söylehadi,benden laf çıkmaz
![]()
Gitti biliyorum,hatta son adı bir ilginçti,bence buralardadır yine...Sen nasılsın melek megimGitti o
Evet değişti ismi ama sonra temelli gitti.Gitti biliyorum,hatta son adı bir ilginçti,bence buralardadır yine...Sen nasılsın melek megim
Aaaa nasıl hatırlıyosunMeeeg sensin di mii,birde senin cunyırın vardı,eminim aramızda hala,kim kim söylehadi,benden laf çıkmaz
![]()