- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #58.761
Tamam balımGüzel peltekim ben şimdi artık biraz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam balımGüzel peltekim ben şimdi artık biraz![]()
Akşam devamTamam balımbende gidiyorum o vakit,görüşürüz,tatlı rüyalar
![]()
Meeeg uyaaaan,m e e e e g,ateş söööndüüüüüAkşam devam![]()
aa megişim yaakmıış
Ben hiç bir yere gitmedim,gitmemHerkes kendine başka topik bulmuş anlaşılaniyi,hoşçakalın...
Hoşgeldin canım
Hoşbuldum kuzum nasilsinuzHoşgeldin canım![]()
İyidir şükür. Denizin sesine geldim ama gitmiş ,sen nasılsın ?Hoşbuldum kuzum nasilsinuz![]()
Yeni geldik eve canım çok şükür iyiyimİyidir şükür. Denizin sesine geldim ama gitmiş ,sen nasılsın ?
Şükür canım hayırlısıyla gidip gelmişsinizYeni geldik eve canım çok şükür iyiyim
Biz cuma döndük canım evet dağıtımda kardeşim şuan 10 gün izin var dün onu gezmeye goturduk yemek yedirdik bugünde annemlere gittik yeni geldik dahaŞükür canım hayırlısıyla gidip gelmişsinizkardeşine izin verdiler mi bari 1 gece de olsa ?
Ben abimden biliyorum da ,insan çok özlüyor . Allah hayırlısıyla teskere gününü görmeyi nasip etsin inshallah canımBiz cuma döndük canım evet dağıtımda kardeşim şuan 10 gün izin var dün onu gezmeye goturduk yemek yedirdik bugünde annemlere gittik yeni geldik daha
Özlemişiz gerçekten canım yemin töreninde herşey bitti komutan serbestsiniz dedi o askerleri görmeniz lazm nasıl koşuyorlar ailelerine bulamadım ilk kardeşimi bi baktım yeşil takımın içinde nasıl geliyor tutamadım kendimi en sonBen abimden biliyorum da ,insan çok özlüyor . Allah hayırlısıyla teskere gününü görmeyi nasip etsin inshallah canım![]()