• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Özlemişiz gerçekten canım yemin töreninde herşey bitti komutan serbestsiniz dedi o askerleri görmeniz lazm nasıl koşuyorlar ailelerine bulamadım ilk kardeşimi bi baktım yeşil takımın içinde nasıl geliyor tutamadım kendimi en son :cry:
Çok zor canım ya :( aç mı,susuz mu,üşüdü mü diye hep aklın onda kalıyor. Bir de o kadar asker arasından insan kendininkini ayırt ediyor :KK200:

Özlemişiz gerçekten canım yemin töreninde herşey bitti komutan serbestsiniz dedi o askerleri görmeniz lazm nasıl koşuyorlar ailelerine bulamadım ilk kardeşimi bi baktım yeşil takımın içinde nasıl geliyor tutamadım kendimi en son :cry:
Hayırlısıyla tezkeresini de alır gelir sağ salim inşallah :dua:

İnaanmıyoruuum:eek: bütün izciler çil yavrusu gibi dağılmış:110::duduk:toplayayımmı sizi topiklerden he:sinirli:
:KK4:tuzsuuz:KK4:akabaa:KK4:hadi triplim asminim hasta,siz nerdesiniz:KK31:

@M e g meeeeeeeeg:KK57:obayı kurtlar talan etti meeeeeg:KK35:Yavrucuk kurtları yidileeer:KK61::KK61::KK61:

Hastayım hastaaaaaa :hasta:

Nane limonumu bile ben yapıyorum :cry:
Bir çorba yapayım dedim ilk defa tatsız tuzsuz yapmışım :KK42: yavrularım aç kalacaktı az daha :cry:
Eşim dışardan söylemiş bize göndertmiş kapıda yemek paketini görünce ağlayan ilk benimdir herhalde :cry: kendim için değil çocuklar mahvoldular :KK42:
Komşu da nasıl oldu bilmiyorum 1 tabak yemek getirdi sağolsun. Rabbim yardım ediyor yaaa :dua:

Denizzzzzzz gitme heee bir yere buralardayızzzzz :duduk:

İyi geceler kızlar :KK37:
61.webp

İçimiz ısınsın :KK75:

Hastayım hastaaaaaa :hasta:

Nane limonumu bile ben yapıyorum :cry:
Bir çorba yapayım dedim ilk defa tatsız tuzsuz yapmışım :KK42: yavrularım aç kalacaktı az daha :cry:
Eşim dışardan söylemiş bize göndertmiş kapıda yemek paketini görünce ağlayan ilk benimdir herhalde :cry: kendim için değil çocuklar mahvoldular :KK42:
Komşu da nasıl oldu bilmiyorum 1 tabak yemek getirdi sağolsun. Rabbim yardım ediyor yaaa :dua:

Denizzzzzzz gitme heee bir yere buralardayızzzzz :duduk:
Bak görüyormusun meleğim,eşinden Allah razı olsun,işte bu benim için daha önemli,iyiyken ipeğim çiçeğim dese de,bunları düşünmese ne kıymeti var ki...
zaten sana dememiştim bebeğim,sen iyileşte gel :KK200:

Bak görüyormusun meleğim,eşinden Allah razı olsun,işte bu benim için daha önemli,iyiyken ipeğim çiçeğim dese de,bunları düşünmese ne kıymeti var ki...
zaten sana dememiştim bebeğim,sen iyileşte gel :KK200:
Çok teşekkür ederim canım.
Sağolsun eşim her konuda yardımcıdır.
Bu ara işleri yoğun olduğu için böyle olduk. Yoksa kendisi elleriyle yapar yedirirdi bana hastayım diye :cry: şuan bile işte :cry:
Rabbim ona sağlık sıhhat versin :dua: başımdan eksik etmesin :dua::KK200:

Çok teşekkür ederim canım.
Sağolsun eşim her konuda yardımcıdır.
Bu ara işleri yoğun olduğu için böyle olduk. Yoksa kendisi elleriyle yapar yedirirdi bana hastayım diye :cry: şuan bile işte :cry:
Rabbim ona sağlık sıhhat versin :dua: başımdan eksik etmesin :dua::KK200:
Amiiin,bazen eşime trip attığım zaman bile,Allah seni başımızdan eksik etmesin derim içimden,ama belli etmem;)
Babamda annem hastaysa ya da evde yoksa bizlere pişirir yedirir,bir bardak süt bari içsin diye annemin başında beklerdi,halen de öyledir.

Amiiin,bazen eşime trip attığım zaman bile,Allah seni başımızdan eksik etmesin derim içimden,ama belli etmem:KK66:
Babamda annem hastaysa ya da evde yoksa bizlere pişirir yedirir,bir bardak süt bari içsin diye annemin başında beklerdi,halen de öyledir.
Oyyy maşallah ya bizlerde öyle oluruz inşaallah.

Amin kuzum inşallah nasıl oldun
Bir an önce iyi olmak için elimden geleni yapıyorum canım. Öksürüğüm biraz azaldı boğazım da iyi. Ara ara ateşleniyorum o da sanırım nane limon dan kaynaklı terletiyor beni ama iyi geliyor. İlaçlarım vardı zaten onları da kullanıyorum. Yarına daha iyi olurum inşallah

Bir an önce iyi olmak için elimden geleni yapıyorum canım. Öksürüğüm biraz azaldı boğazım da iyi. Ara ara ateşleniyorum o da sanırım nane limon dan kaynaklı terletiyor beni ama iyi geliyor. İlaçlarım vardı zaten onları da kullanıyorum. Yarına daha iyi olurum inşallah
Nane limonu iç terle at bir an önce canım uzun sürdü bu defa senin inşallah yarına daha iyi olursun

Nane limonu iç terle at bir an önce canım uzun sürdü bu defa senin inşallah yarına daha iyi olursun
Dinlenemeyince uzun sürüyor canım. 3 gündür toplasan 6 saat uyumamışımdır uzunca sürekli uyanıyorum. Kızımda hasta olunca onunla da ilgileniyorum. O yüzden böyle oldum kızım daha iyi bugün. Yarına da ben toparlanırım inşaallah

Back
X