- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #58.801
Yazdı yazdı sana daBilmem bana cevap vermiyor dabakayım ne döktürmüş
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazdı yazdı sana daBilmem bana cevap vermiyor dabakayım ne döktürmüş
![]()
Dinlenmek çok önemli işte ama sende olmadı ben bir gün yatarsam ikinci güne sağlam kalkarım ama senin bebeler varDinlenemeyince uzun sürüyor canım. 3 gündür toplasan 6 saat uyumamışımdır uzunca sürekli uyanıyorum. Kızımda hasta olunca onunla da ilgileniyorum. O yüzden böyle oldum kızım daha iyi bugün. Yarına da ben toparlanırım inşaallah
Ben onu etiketleyeli yıl olduYazdı yazdı sana da![]()
Kendin bdv kuşu ama onu hiç demiyorHe beni kilitledi,etkisi sana olmuşburda bile değilken ,nereye yazmışım çok merak ettim
![]()
Kendi heryerde geziyorEvde bile değildim hem ahahahah yarışma topiğinde görmüş beni fircaliyor![]()
Maaş alıyo o ordan ,emekli olcak yakındaKendin bdv kuşu ama onu hiç demiyor![]()
He beni kilitledi,etkisi sana olmuşburda bile değilken ,nereye yazmışım çok merak ettim
![]()
Yazdığın da 1 tane mesaj haEvde bile değildim hem ahahahah yarışma topiğinde görmüş beni fircaliyor![]()
2 tane yazsa yanmıştııYazdığın da 1 tane mesaj ha![]()
Lafı atmış gitmiş bak yaa2 tane yazsa yanmıştıı![]()
Lafı atmış gitmiş bak yaa![]()
Kendi heryerde geziyorbdvden çıkmıyor. Siz bir gün gittiniz ne hale geldi
Yıktı geçti obayı
![]()
burda da değildim hem
![]()
Hoşgeldin tatlım
Been annamam,oba boş kalmaycekKendi heryerde geziyorbdvden çıkmıyor. Siz bir gün gittiniz ne hale geldi
Yıktı geçti obayı
![]()
Film izledim.Iğrençti bitti ohh.Hoşgeldin tatlım![]()