- 30 Ekim 2013
- 20.631
- 57.204
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #59.221
Var ama ne ben ona karisirim ne o bana yani ne iyi gunde yanimda ne kotu gunde haftada bir 2 saat gorurum okadarçok şükür caniko
sen de var mı kaynana
günün konusu oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var ama ne ben ona karisirim ne o bana yani ne iyi gunde yanimda ne kotu gunde haftada bir 2 saat gorurum okadarçok şükür caniko
sen de var mı kaynana
günün konusu oldu
sen de var mı kaynana
günün konusu oldu
sen de var mı kaynana
günün konusu oldu
Hmm anladımVar ama ne ben ona karisirim ne o bana yani ne iyi gunde yanimda ne kotu gunde haftada bir 2 saat gorurum okadar
Olsun berekettir100 kere cevap yazmis site donuyor ondan oldu sanirim kizlar![]()
Var ama ne ben ona karisirim ne o bana yani ne iyi gunde yanimda ne kotu gunde haftada bir 2 saat gorurum okadar
olsun canım sorun değil,100 kere cevap yazmis site donuyor ondan oldu sanirim kizlar![]()
Seninki nereye gidiyor?
HeheDuada ısrarcı olmak lazım dimi![]()
100 kere cevap yazmis site donuyor ondan oldu sanirim kizlar![]()
Olsun berekettir![]()
Resim tamda istanbulda bugunu anlatiyor:)
11 aralik tam 7 gun var Rabbim yardimcimiz olsun
özledim ruhumu
hasta oldum gelemedim kuzu
)=
nasılsın ne var ne yok
ama güzel bir haberim var
kv kp memlekete dönüyo
son 15 gün kaldı
halay çekelim!
Bende varımmmmO zaman nnnnnnnn nnnnnnnnkalkın nnnnnnnn bugün stilettoyla
halay cekeceguk DENİZZZZZZZZZZZ
IcimdekiSonsuzDeniz
gel len buraya
kutlama var
kimse beni tutamaz bugunnnnnn yasasinnnnnnnnn
VAN TÜ TİRİİİİİ FOROOOO7 gün 24 saat sürecek horona hosgeldiniz
![]()
O kadar belli oluyo mu yaBizim Yosunun hep yaptığı şeydir,daha etkili olsun dedikleri diyerekten![]()
Yaaa sendende israrcilar varmış ahahahahha aminnnnHehebaşbelası beni de solladı,Allah dualarını kabul etsin
![]()
Hoşgeldin kuzummmmmmBende varımmmmMeşhur kıvırtmamla geldimmm
![]()