• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

M M e g oymakbaşım izninle sana favori kurabiyemin tarifini yazayım

Tarçınlı kurabiye
1 sb pudra şekeri
Yarım paket katıyağ
1 çb sıvıyağ
1 çb yoğurt
1 sb nişasta
kabartma tozu
vanilya
Un
1 tatlı kaşığı tarçın

Bu kurabiyeyi sık sık kavanozu boşaldıkça yaparım minik minik yap bide lokmalık olsun ağızda dağılan kıyır kıyır muhteşem bişey oluyor.
Harikasın canım teşekkürler:KK19:
Şu un olayına bi açıklık getirsek..:KK23:

Geçen de lahmacun yapmıştım hatırlatayım

Eki Görüntüle 2075522
Lahmacunu mutfak fırınında nasıl pişiriyorsun meeeg,benim ki kurutuyor.Kaç derecede koyuyorsun,çabuk pişmeli ama olmuyor pek,kuruyor,davul fırınlarda güzel olur o,annemde öyle var,benim ankastre,onda yapamadım

Lahmacunu mutfak fırınında nasıl pişiriyorsun meeeg,benim ki kurutuyor.Kaç derecede koyuyorsun,çabuk pişmeli ama olmuyor pek,kuruyor,davul fırınlarda güzel olur o,annemde öyle var,benim ankastre,onda yapamadım

Baaaak ;)

IMG_20171129_170326.webp

Harikasın canım teşekkürler:KK19:
Şu un olayına bi açıklık getirsek..:KK23:

elim alıştığı için göz kararı yapıyom ama şöyle söyleyim 3 su bardağından sonrasını dikkatli koy çok sert olmasın hamur zaten katıyağlı olduğu için çabuk toparlar eline yapışmasın yeter kıvamı.

elim alıştığı için göz kararı yapıyom ama şöyle söyleyim 3 su bardağından sonrasını dikkatli koy çok sert olmasın hamur zaten katıyağlı olduğu için çabuk toparlar eline yapışmasın yeter kıvamı.
Süppersinn:KK36:

Hoşgeldin sağlıklı arkadaş,meeeg tanıştırmadı ama o_O

Back
X