• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

IMG_20171022_003946.webp

Alaska'nın çinisi ünlü biliyonuz:halay:

Ödem o ya.. Ödem söktürücü bişiler öğrenirsen bana da söyle olur mu..
Ben de hep evdeyim. Kimseleri tanımıom burda. Pazarları gezioz,o kadar.
hele bundan sonra zor çıkarım. Karda yürüyememe üstadıyım
Maydonoz kürü yaptım ilaç kullandım halâ aynıyım :(
Canım sen biliyorsun en son 55 kiloya düştüm ben. Şuan 70 olmak üzereyim :(
Yemelerim o kadar arttı ki gece bile yiyorum :(
Tutamıyorum kendimi ağlayarak yiyorum mıtsuzum ben böyle olmak istemiyorum. Ben böyle biri değilim :(
Kilo aldıkça dibe çöküyorum :(
Bak verdiğimde nasıl da mutluydum eşim bile diyordu sana çok iyi geldi bu durum diye....
Ama şimdi suratı asık sürekli kötüyü düşünen herşeyi eşine bağlayan tartışma yaratan bir tip oldum. Ben böyle biri değilim sen çok iyi biliyorsun.

Maydonoz kürü yaptım ilaç kullandım halâ aynıyım :KK43:
Canım sen biliyorsun en son 55 kiloya düştüm ben. Şuan 70 olmak üzereyim :KK43:
Yemelerim o kadar arttı ki gece bile yiyorum :KK43:
Tutamıyorum kendimi ağlayarak yiyorum mıtsuzum ben böyle olmak istemiyorum. Ben böyle biri değilim :KK43:
Kilo aldıkça dibe çöküyorum :KK43:
Bak verdiğimde nasıl da mutluydum eşim bile diyordu sana çok iyi geldi bu durum diye....
Ama şimdi suratı asık sürekli kötüyü düşünen herşeyi eşine bağlayan tartışma yaratan bir tip oldum. Ben böyle biri değilim sen çok iyi biliyorsun.

Özüm bir süreç bu. Geçici hafif doz depresyon. Mevsim geçişlerinde sıkça olur.
Yeme olayına gelince ben de sıkıntıdan gidip gelip atıştırıyorum. Kilolar kiracı canım. Kalıcı değil.. Alırsın verirsin. Takma kafanı nolur ya

Ben gittimdi Alaska'ya.bende var :p

AA bizim Alaska'ya mı geldindi:))

Yeme olayına gelince ben de sıkıntıdan gidip gelip atıştırıyorum. Kilolar kiracı canım. Kalıcı değil.. Alırsın verirsin. Takma kafanı nolur ya

Tabii si sizin Alaska'ya ;)

13 kilo aldığım kiracım var :olamaz:
Gidecek ama tam kararımı verdim artık En Büyük KK

Maydonoz kürü yaptım ilaç kullandım halâ aynıyım :KK43:
Canım sen biliyorsun en son 55 kiloya düştüm ben. Şuan 70 olmak üzereyim :KK43:
Yemelerim o kadar arttı ki gece bile yiyorum :KK43:
Tutamıyorum kendimi ağlayarak yiyorum mıtsuzum ben böyle olmak istemiyorum. Ben böyle biri değilim :KK43:
Kilo aldıkça dibe çöküyorum :KK43:
Moralle de çok ilgili kilo olayı. Mutsuz oldukça kilo alıyorum mesela ben. Ki çok az yerim. İnshallah düzelir canım yakında :KK200:

Back
X