• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Sağol kuzum aynen sizde benim için aynı değere sahipsiniz bir laf vardır essekten düşeni ancak essekten düşen anlar diye biz birbirimiz için hic kötü şeyler düşünmeyiz çünkü aynı yollardan geçiyoruz ama disardaki insanlar öyle yapmaz anlamazlar bunun ne demek olduğunu ağla ağla ama sevinçten ağla inşallah birde nacizane bir tavsiye herkese söyleme bu durumu nazar var neler yaptırıyor o nazar insana
Bende oyle dusunuyorum ama kocamin cenesini tutabilirsem cunku ona gore herkes mutlu oluyor saftirik birde kendini uyanik zannediyor:KK70:

Bende oyle dusunuyorum ama kocamin cenesini tutabilirsem cunku ona gore herkes mutlu oluyor saftirik birde kendini uyanik zannediyor:KK70:
Aynı benim kocamda öyle ilk hamileligimde duymayan kalmamıştı belkide nazardan oldum bilmiyorum belki olacağı vardı ama birdaha hamile kalırsam soyletmem asla

Gelmem mi minik basbelasinin haberini alinca obada aldim solugu basbelasiyim basbelasiyim baby shower da yapariz artikin :emir_bebek:
Ahahahah oooo tabi onları unuttum ben hamilelik çekimi baby showe hamile günlüğü terliği tokasi nesi varsa inşallah ebesi benim yalnız ona gore kimseye vermem ahahahahah:KK70::KK70:

images

Sifa olsun canimm afiyet bal seker olsun :KK36:
Yeni gördüm canım nasıl ihtiyacım var şu anda bir bilsen. Teşekkür ederim

Aynı benim kocamda öyle ilk hamileligimde duymayan kalmamıştı belkide nazardan oldum bilmiyorum belki olacağı vardı ama birdaha hamile kalırsam soyletmem asla
Insallah bebegimize kavusuruz sende dahil canim dualarla koruruz onlari dualarimdasin

Back
X