- Konu Sahibi bayan nihayet
- #75.621
Soracığmaaa Çiğ köfte de İzmir'in. Soraa Künefe de..Evvet ,kordon'da bi buçuk yoğurtlu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soracığmaaa Çiğ köfte de İzmir'in. Soraa Künefe de..Evvet ,kordon'da bi buçuk yoğurtlu![]()
Sevin tabi ya
Ben çünkü çoookk seviyorum her birinizi![]()
Biz de seni ,sonsuz hem deSevin tabi ya
Ben çünkü çoookk seviyorum her birinizi![]()
Her güzel şey İzmir'den zatennSoracığmaaa Çiğ köfte de İzmir'in. Soraa Künefe de..![]()
Yarın yani bu akşam yicem kitöbeler olsunn beter oldukk nasıl seveni varmışben bile pişman oldum paylaştığıma acıktım
DD
Hıı hıı hıı hııSoracığmaaa Çiğ köfte de İzmir'in. Soraa Künefe de..![]()
Benim için de ye canımYarın yani bu akşam yicem ki![]()
![]()
![]()
![]()
bana da gönder bi çatal :)Yarın yani bu akşam yicem ki![]()
![]()
![]()
![]()
Hı hıııHer güzel şey İzmir'den zatenn![]()
yapma yeter yahuuu tost yapcam kalkıpHı hııı
Soraaa Antep katmeri,sora antep baklavası izmirin,sora kayseri pastırması da izmirin meselam![]()
Yerim kiBenim için de ye canım![]()
Doğvu dedinnHı hııı
Soraaa Antep katmeri,sora antep baklavası izmirin,sora kayseri pastırması da izmirin meselam![]()
Ay ay ayy muhtarımız gelmişşş
Bu lafı hakettim galiba
Hayırlı geceler cümleten selamün aleyküm hepinizi çok özledimmmmmmmmm ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
İnshallah bir gün o da olurYerim ki
Keşke gelseniz hep beraber yesek![]()
a.selamm hoşgeldiniz :)
Bu lafı hakettim galiba
Hayırlı geceler cümleten selamün aleyküm hepinizi çok özledimmmmmmmmm ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Ay kıyamammmyapma yeter yahuuu tost yapcam kalkıp![]()
Gittin mi 14 gün gidiyon
Bu lafı hakettim galiba
çookkk teşekkür ederimm canım :* demen yeterliDirek tabağı yollarım canım![]()