- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #75.661
Tüm gün mamaların içinde olup akşama doğru acıkıncaa.... Pis boğazlık işte başka bişi değil![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüm gün mamaların içinde olup akşama doğru acıkıncaa.... Pis boğazlık işte başka bişi değil![]()
Kralını öğrendim hem deRacon da öğrenmişsindir sen![]()
Kesinlikle katılıyorum ❤sende ordaysan dünyanın 8.harikası da orda demek ki :)
Senden de Hanifem![]()
Ooo Kazanova adayıvarya karşı cins olsam harem kurardım çapkınlık da nirvana yapıpD
Ahhahhahah
Li li lililiiiKralını öğrendim hem de
Kesinlikle katılıyorum ❤
![]()
hem de ne yahşiiOoo Kazanova adayı![]()
Gözün göz olmazmış seninhem de ne yahşii![]()
akab sana attığım yaraların fotosu duruyorsa mege atar mısın?Ooo Kazanova adayı![]()
hhahhaaaGözün göz olmazmış senin![]()
Duruyordur canım atayım durvakab sana attığım yaraların fotosu duruyorsa mege atar mısın?
giremicem telden anlar bence
iyi geceler tatlım :*Kızlar ben yatıyorum erken kalkicam Allah'a emanet olunsohbete katılamadım kusuruma bakmayın emi
![]()
sağol canım :*Duruyordur canım atayım durv
Ne yarası canım geçmiş olsunakab sana attığım yaraların fotosu duruyorsa mege atar mısın?
giremicem telden anlar bence
Sen de sağol canımsağol canım :*
İyi uykular canım :)Kızlar ben yatıyorum erken kalkicam Allah'a emanet olunsohbete katılamadım kusuruma bakmayın emi
![]()
vücudum da çıkan yaralar canım hayvanlardan geçmiştir diyor doktor ama kedim temiz benim :/Ne yarası canım geçmiş olsun
sağol canım benimSen de sağol canımattım