Yaftalanmak

pukaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2009
402
2
96
Diğer
girdiğim işyerlerinde bi türlü duramıorum mutlaka bana sıkıntı verecek bişeyle oluo ve ben hep istifa ediorum aslında sorun kaliyesiz yerlerde çalışmam sonuçta sağlıkçıyım ve sağlıkta kalite çok öneml benim için
ama eşimin tarafı hep hakkımda yorum yapıolar çalışmak zor gelio o çalışmaz falan die halbuki çalışmak çok sevdiğm bşey durum öyle değil kafama göre byer bulsam çalışacam en sonunda zaten memurluğu düşünüorum yazdım bu tercihte doğuyu sırf onlara çalışacağma kanıtlamak için
ama nie hakkımda yanlış konuşuolar allahtan eşim ağızlarını tıkıo ama ben bliorum ne düşündüklerini ve çok üzülüorum hep gelinler böle yaftalanır mı :çok üzgünüm:

eee gelinsin eşinin ailesinden kültürlü oldunmu çakemezler bunu benim arkadaşım eşiyle nişanlıyken üniversite mezunuyum dedide ayağa kalktılar bi konuydu ne oldunu hatırlamıyorum sonra arkadaşımın nişanlısı dediki ona bidaha toplumda ben üniversite mezunu yum deme lafa bakarmısın yaa...

boş konusan yada agzı olan konusur işde..
herseye bukadar takılmanız sızın ıcın ıyı olmaz bısıler yapıcaksanız eger onlara ınat degıl kendııstegınız ve ıyılıgınız ıcın yapmalısınız..

amann salla gitsin kültürlü adam görünce çekemiyolar işte nie sıkıntılanıysunki çatlasın dursunlar canım
boşverrrrrrrrrrlaelaelaelaelae

üzülüorum işte inanın şuanda çalışmıorum ama eşime de hiçbir masrafım yok keşke herşey güzel gitse hayatımdaki tek dert bu değil ki en azınddan sebepsiz yere sorun çıkartmasınlar ya

Sizin hayatınız. Başkasının iğneliyici sözler söylemesi gereksiz... Çalışırsınız yada çalışmazsınız...
Fakat şu da bir gerçek ki istediğimiz gibi bir iş bulmak bu devirde gerçekten çok zor...
Her yerin bir eksisi var. Bazen de sorunların boyutu büyük olmadığı sürece göz yummak gerek diye düşünüyorum...

canım doğru sölüosun gerçekten güzel bi iş ortamı bulmak zor ama ben insan sağlığıyla uğraşıorum sırf ticaret amaçlı özel hastanelerde yapılanlara inanamazsınız neler neler var ben bunlara ortak olmak istemedim bu yüzden ayrıldım

Haklısınız. Mesleğiniz icabı birçok dalavereler dönüyordur. ınsanların özel hastanelere güveni kalmadı maalesef. Para kazanmak uğruna insanların sömürüyorlar sağlıklarıyla oynuyorlar... Tabii istisnalar da vardır onlara sözümüz yok. Gerçi devlet hastaneleri de insanların suratına bakmıyor. Ağır hasta olacaksın belki...
ışte geldiğimiz nokta...
Gün geçtikçe ilerleyeceğimize geriliyoruz...
ınsanların gözünü para hırsı bürümüş...
Gelsin sadece gelsin nasıl geldiği önemli değil...

kendini üzme bence. eşin nasıl olsa senden yana ve sni koruyor onlara karşı.
ne güzel sen duyarlı bi insansın. bana neci değilsin. inşallah gönlünce bir iş bulursun.

daha ne istiyorsun?

normal bi durum , gelinsin sen öcüsün öcü :roflol:

boşver ne derlerse desinler, sen kocana bak... diğerleri dır dır etsinler . sallaaaasositososito

1-2 neyse de daha fazla böyle bir durumla karşılaştıysanız çok normal kim olsa öyle düşünür...
herkes kötü bizimki mi iyi..hiç mi iyi denk gelmedi derler...yani art niyet demeyelim ama şahsen böyle çok sık iş değiştiren birini ben de görsem iş yerleriinden ziyade o kişide ararım ilk suçu tabi direkt suçlamadan kırmadan...acaba sende mi sorun var derim...ben de yalan yok...sonuçta işverene de gitseniz bu kadar çok iş değiştiren birini hoş karşılamazlar...

çok takmayın söylenenleri siz kendinizi bildikten sonra gerisi boş... 4 4lük iş biraz zor..siz bence minimum kötülükleri olan bir iş bulun.devlete gitseniz devlet hastanelerinde de bir yığın zorluk var..kısaca kolay iş yok....

çalışmaya niyetim yok tembeldim de onun için okudum zaten siz herhalde okumayı kolay sanıyorsunuz de geç canım kime ne

canım zaten 2 defa iş değiştirdim

bu arada atamam çıktı çok mutluyum sonunda allah herkese nasip etsin

BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKıLEN ÇıLE KUTSALDIR

çok sevindim adına ......

pukaa canım bende blk liyim şu an işsizsen sana blk de bir iş önerebilirim bi yakınım şu an hastaneden ayrılacak ataması oldu mezuniyetin hakkında bilgi verirmisin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…