Benim cevremde boyle uygulamalari yaptiran cok arkadasim var . gobeginden alinan yag ile yuzune enjeksiyon yaptirdi . dudagina da istiyordu fakat dr onermemis . dudak cok hareketli bir yer oldugi icin daha sert bir seye yani folgu maddesi ile yapilmasi daha iyi drmis .bir de yag enjeksiyonunun iyilesme sureci cok uzun miktar olarak koyulan miktarin %30 u falan kaliyormus . bence o kadar aci ve zamandan ise arkadasimin yaptigi gibi dolgu yapilmasi daha mantikli bence deYani kendi göbeğinden alınan yağ ile dudak dolgusu yaptıran var mı
Ben burun ameliyatı olurken yanak dolgusuvar gerekli dedi doktorum cünkü zayıfım çok. Dudağada istedim dolgu .dudagım Basta cok dolgundu 1 ayda eridi ama yanakların erimedi cok güzel şimdi bida burun ameliyatı olucam.yine yanak ve dudak dolgusu yaptırmak istiyorumBen yaptırdım. Lipo olmuştum hem dudağa hemde yüze alınan yağlarla dolgu yaptırdım. Dudağa birkaç kez hatta,dudakta çok güzel oluyor tavsiye ederim .
Ben burun ameliyatı olurken yanak dolgusuda gerekli dedi doktorum .cünkü zayıfım çok. DudağaDa istedim dolgu .dudagım Basta cok dolgundu 1 ayda eridi .ama yanaklarım erimedi cok güzel hala .. şimdi bida burun ameliyatı olucam.yine yanak ve dudak dolgusu yaptırmak istiyorum.Ben de gobegimden aldırıp yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırdım .dudağa da istiyordum fakat dr um yapmadı bu hafta dolgu yaptiracagim inşallah
Ben burun ameliyatı olurken yanak dolgusuda gerekli dedi doktorum .cünkü zayıfım çok. DudağaDa istedim dolgu .dudagım Basta cok dolgundu 1 ayda eridi .ama yanaklarım erimedi cok güzel hala .. şimdi bida burun ameliyatı olucam.yine yanak ve dudak dolgusu yaptırmak istiyorum.Benim cevremde boyle uygulamalari yaptiran cok arkadasim var . gobeginden alinan yag ile yuzune enjeksiyon yaptirdi . dudagina da istiyordu fakat dr onermemis . dudak cok hareketli bir yer oldugi icin daha sert bir seye yani folgu maddesi ile yapilmasi daha iyi drmis .bir de yag enjeksiyonunun iyilesme sureci cok uzun miktar olarak koyulan miktarin %30 u falan kaliyormus . bence o kadar aci ve zamandan ise arkadasimin yaptigi gibi dolgu yapilmasi daha mantikli bence de
Dudaktaki ilk dolgu çabuk erir ama işlem tekrarlandıkça kalıcılık artar. Yüzdeki dolgu daha kalıcıdır.Ben burun ameliyatı olurken yanak dolgusuvar gerekli dedi doktorum cünkü zayıfım çok. Dudağada istedim dolgu .dudagım Basta cok dolgundu 1 ayda eridi ama yanakların erimedi cok güzel şimdi bida burun ameliyatı olucam.yine yanak ve dudak dolgusu yaptırmak istiyorum
Aynen bende o yüzden bida yaptırayım diyorum bakalımDudaktaki ilk dolgu çabuk erir ama işlem tekrarlandıkça kalıcılık artar. Yüzdeki dolgu daha kalıcıdır.
Evet iner eşitlenirNormalmi ne zaman iner sizce
Benim cevremde boyle uygulamalari yaptiran cok arkadasim var . gobeginden alinan yag ile yuzune enjeksiyon yaptirdi . dudagina da istiyordu fakat dr onermemis . dudak cok hareketli bir yer oldugi icin daha sert bir seye yani folgu maddesi ile yapilmasi daha iyi drmis .bir de yag enjeksiyonunun iyilesme sureci cok uzun miktar olarak koyulan miktarin %30 u falan kaliyormus . bence o kadar aci ve zamandan ise arkadasimin yaptigi gibi dolgu yapilmasi daha mantikli bence de
Ben yaptırdım. Lipo olmuştum hem dudağa hemde yüze alınan yağlarla dolgu yaptırdım. Dudağa birkaç kez hatta,dudakta çok güzel oluyor tavsiye ederim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?