Yağ enjeksiyonu ile dudak dolgusu yaptıran var mı?

yarım yarım eriyor filan dediler korktum.birde kalıcılık oldumu yüzde 40 kalıcı oluyor demiş yağın...
Yarım yarım erime olmadı. Yani düzensizlik,asimetri olmadı. İlk işlem çabuk eriyor ve neredeyse hepsi gidiyor. İşlemler tekrarlandıkça kalıcılık artıyor ;)

Merhaba,
Bende 4 ay önce kombine estetik ameliyatı oldum, yüzüme ve dudaklarıma uygulandı. Çenemin biraz daha uzatılması gerektiğini söylemişti doktorum. 1 aylık ameliyat süresince dudaklarım ve çenem gayet güzeldi ama sonra eski haline döndü :)

Merhaba,
Bende 4 ay önce kombine estetik ameliyatı oldum, yüzüme ve dudaklarıma uygulandı. Çenemin biraz daha uzatılması gerektiğini söylemişti doktorum. 1 aylık ameliyat süresince dudaklarım ve çenem gayet güzeldi ama sonra eski haline döndü :)
İşlemi bida tekrarlayın .dudaklarınız acıdı mı ilk günler

Merhaba,

Bir süredir girmemiştim siteyi, hayır acı hiç olmadı. Ama tabi belki ben hissetmemiş olabilirim, diğer işlemlerden dolayı 4 gün hastanede kalmıştım ve sürekli ağrı kesiciler veriliyordu.

Ben burun ameliyatı olurken yanak dolgusuvar gerekli dedi doktorum cünkü zayıfım çok. Dudağada istedim dolgu .dudagım Basta cok dolgundu 1 ayda eridi ama yanakların erimedi cok güzel şimdi bida burun ameliyatı olucam.yine yanak ve dudak dolgusu yaptırmak istiyorum
İyi günler, yağ enjeksiyonundan sonra şişler kaç günden sonra azalmaya başladı? 4 gün oldu bende çok pişmanım (((

Arkadaşlar, ameliyat olduğunuz doktorları yazar mısınız artık? Merak edilen şey burda doktor ismi, biz de yaptıracağız doğru düzgün yapacak doktor arıyoruz.

Dudagıma yağ dolgusu yaptırdım cok beter Bı asımetrı olustu Bı tarafa daha fazla yapılmış agzım eğrildi. Dudakta yag dolgusu tamamen erıyo degil mı

Dudagıma yağ dolgusu yaptırdım cok beter Bı asımetrı olustu Bı tarafa daha fazla yapılmış agzım eğrildi. Dudakta yag dolgusu tamamen erıyo degil mı

Back
X