Şampuan ve Saç Kremleri Yağı arttırır mı ?

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
benim saçlarım çabuk yağlanan tipten saçlar. Ama 1 ay önce boyattım ve yağlanma oranı yarı yarıya olmasa da düştü. bilirsiniz yağlı saçlar da saç kremi kullanmak yağ oranını arttırıyor bu yüzden kullanmıyordum zaten saçlarım pamuk gibiydi. boyadan sonra banyodan çıkınca açarken zorlanıyorum ve dökülüyorlar. saç kremi kullanmak istiyorum yağı arttırır mı ? Bilen var mı ?

Otacinin sampuanlari var yagli saclar icin ondan al bence saclarin gene acilmiosa boyadan sonra sertlesio sprey tarzinda saci yumusatan urunler var onlardan kullan

Boyali saclarda genelde goruluyor bu durum, diplere gelmeyecek sekilde sac kremi kullanabilirsin.saniyorum yagli saclara ozel sac kremleri ve yumusatici maskeler de var.denemekten zarar gelmez.

Otacinin sampuanlari var yagli saclar icin ondan al bence saclarin gene acilmiosa boyadan sonra sertlesio sprey tarzinda saci yumusatan urunler var onlardan kullan

şampuanımdan memnunum :) alerjik br bünyem var ve her şampuanı kullanamıyorum en ünlü marka bile kafamda yara yapıyor. sprey tarzı şeylere bakacğim markete gittiğimde.

Boyali saclarda genelde goruluyor bu durum, diplere gelmeyecek sekilde sac kremi kullanabilirsin.saniyorum yagli saclara ozel sac kremleri ve yumusatici maskeler de var.denemekten zarar gelmez.

bakacağım markete gittiğimde

starda benim kuaförüm diye bi program var.ordaki bi kuaför demişti ki
saçlarınızın çabuk yağlanmasını istemiyorsanız diplere çok masaj yaparak yıkamayın.
çünkü dibindeki hücreler canlanıp yağ üretir gibi bir şey demişti.

iyi o zaman işte, yağlanma artmaz

uçlar yağlansa sorun yok topuzdu falndı kamfle ederim ama üstler yağlanıyor uçlar kuru

masaj yaparak yıkamıyorum aslında ama yinede yağ üretiyor her ne kdr şikayetçi olsamda yağlanan saç sağlıklı olduğunun işaretiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…