Doğuma Hazırlık Yağız emir ismi :))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Mesaji yazdigimdan beri dusunuyorum, ali yağız da cok güzel , kafam karisti simdi :) ablamin oglunun ismi yusuf ali, ama sen ali koyabilirsin demisti,

Yağız emir mi

Ali yağız mi :))

Yagiz emirde güzel canım aklın karışmasın benim kayinpederimin ismi ali ihsandı bende alisini aldim sadece yagiz ali koydum

Mesaji yazdigimdan beri dusunuyorum, ali yağız da cok güzel , kafam karisti simdi :) ablamin oglunun ismi yusuf ali, ama sen ali koyabilirsin demisti,

Yağız emir mi

Ali yağız mi :))

Aklın karışmasın Yağız Emir gayet güzel Ali Yağız diye bir iki seslendim de ağızda çok boğuluyor

Cevremizde hic emir yok, esimin tarafinda da bizde de, biz baymadik yani :) ayrica 18 sene once dogan kardesimin isminin bile emir olmasini istiyodum, o kadar severim.

Yağız ismi çok güzel ama ne biliyim bu mail adreslerini alırken Türkçe karakter kullanamıyolar ya onu düşündüğümden güzelim isimleri eledim hep. Biraz da yurtdışına çıktığında zorlanır diye eliyorum o da ayrı konu.

Gittikce daha da sevdik yağız emir i :)) yağız gercekten cok güzel bi isim, emir de benim hayalimdi. Ikisini birlestirince :)) fikirleriniz icin tesekkurler

Back
X