Yağız Oğlanın doğum günüsü :)

sibiko

S'agapo Manula...
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
2.214
1
116
42
İstanbul
Merhabalar,

Doğumgünümüzüde yaptık çok şükür.Çok yorucu ama bi okadar keyifli geçti.Kalabalık olunca curcunadan bişey anlaşılmıyor.Bir dahaki doğum gününü muhakkak dışarıda organize edeceğim.O kargaşadan çok fazlaca fotoğraf çekme fırsatımda olmadı.Buyrun bakalım doğum günü partimize..hihoyyythihoyyyt

Bugün benim günüm keyfim yerinde

Misafirlerimizi karşılıyorum

Herkes bana bakıyor çok utandım

Üflüyorum üflüyorum sönmüyor bu mum

Masamız;kurabiyeler için Tülay tetemize çok teşekkürler

Arkadaşlarım;Duru ve Yağmur.

Ananemle ben

Anneme gelen çiçeği şöle bi yolsam

Annişimle günün sonunda koklaşıyoruz

ışte böyleeeeeee

Son düzenleme:
oyyyyyy bu paşa çok tatlı maşalallah ya mutlu yıllar oğluşunuza allah ayırmasın yüzünde gülücükleri hiç solmasın inş

mutlu yıllar canım,gülen yüzünüz hiç solmasın inşallah

MAŞALLAH CANIM ÇOK GÜZEL OLMUŞ
FACEDE GÖRDÜM AMA ORDA YORUM YAPAMIYORUM BEN YASAK ıŞYERıNDE GıRMEK.
NıCE MUTLU GOĞUM GÜNLERı GEÇıRMENıZı DıLERıM ÇOKTA YAKIŞLIKLI OLMUŞ KUZUM VALLA PAŞA PAŞA YAA
DARISI BıZıM ATLATMAMIZA ıNŞALLAH..BıZDE ÇOK KALABALIK OLUYORUZ kaydirigubbakcemile3

sibelcim nice yıllara herşey çok güzel gözüküyor yağızımı ve seni kocaman öpüyorummmm

sibelcimm herşey çok güzel olmuş.ellerine kollarına sağlık.daha nice nice yıllara yağız ımı öp annesi benim için.

Canım benim herşey ve herkes harika görünüyor. YAkışıklı oğlumda süper olmuş ya. Allah nice uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin size. Öpüyorum kocaman a.s.

maşşallahhh..
herşey çok güzel canım....mutlu yıllar oğluşuna allah uzun ömür versin..

canım ellerıne saglık hersey harıka gorunuyor streslı ve yorucu olmuş belli :)) ama degmış yagız paşanında kıyafetıne bayıldım cok yekışmış masallah ...
mevlam butun yaşlarında boyle mutluluk huzur saglık versın ınsallah

Cok guzelsınız canım.Ellerıne sağlık hersey muhtesem olmus.Yenı yası aılenıze bol sans getırsın ınsallah.

tekrar nice mutlu yıllara canım,yağız tam prenseler gibi olmuş valla ne kadar da yakışıklı olmuş maşallah
sende ayrı bi hoş olmuşssun
güzel bir doğum günü olmuş,herşeyi düşünmüşssün

herşey çok güzel görünüyor .yağız paşam canım oğlum nice mutlu sağlıklı senelere canım

Kızlar çok teşekkürler,öpüyoruz hepinizi.

Ayşecim valla telaştan onları çekmeyi unutmuşum dur onlarıda ekliyim :)

Cnmm çok güzel olmuş çok beğendim, ellerinize sağlık, darısı başımıza,
NİCE YAŞLARA YAĞIZ PAŞAM

canım ben resimleri yeni gördüm çok güzel olmuş herşey Yağıza zaten diycek lafım yok maşallah çok çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…