Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yağlanma

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Canım yaşın kaç eğer ergenlik cagindaysan ilerde yaglanma düzene giriyor. Ben lisedeyken aynı senin gibi akşam yikardim sabah vıcık vıcık uyanirdim bikmistim saçlarımdan. Ama yaş ilerledikçe yağlanma kendi kendine dengelendi. Ama yağlanmayı azaltan iki şampuan ise yaradı bende biri eczaneden aldığım prozinc şampuan bı günde yağlanan saçlarımı iki üç gün idare etmeye başladı bu şampuanın çok faydasını gördüm. Birde Yves Rocher bin ısırgan li şampuanı bu ikiside yaglandirmami aşırı azalttı. Ama yağ dengesini sağlayan sampuanlar diğer sampuanlara göre daha arındırıcı olduğu için saçın nemini de alıyor kurutuyor ve matlastiriyor. Dikkat et

Canım yaşın kaç eğer ergenlik cagindaysan ilerde yaglanma düzene giriyor. Ben lisedeyken aynı senin gibi akşam yikardim sabah vıcık vıcık uyanirdim bikmistim saçlarımdan. Ama yaş ilerledikçe yağlanma kendi kendine dengelendi. Ama yağlanmayı azaltan iki şampuan ise yaradı bende biri eczaneden aldığım prozinc şampuan bı günde yağlanan saçlarımı iki üç gün idare etmeye başladı bu şampuanın çok faydasını gördüm. Birde Yves Rocher bin ısırgan li şampuanı bu ikiside yaglandirmami aşırı azalttı. Ama yağ dengesini sağlayan sampuanlar diğer sampuanlara göre daha arındırıcı olduğu için saçın nemini de alıyor kurutuyor ve matlastiriyor. Dikkat et
22 yaşındayım. Yağlanmaya çözüm bulamadım üzerine kepek eklendi...

Benim tavsiyem yağlı saclar için olan sampuanlara kullanma aşırı kurutuyor saç derisini. Zaten bı iki seneye yağ dengen düzene girer. Hem yağlı saç bakımı zor olsa da en sağlıklı sactir. Bakım için dışardan takviyeye ihtiyacın olmaz çünkü saç en iyi kendi yağında beslenir ve daha hızlı uzar

Ben yeniden başka bir doktora gittim. Meğersem seboreik dermatit olmuşum hatta biraz alın kısmımda da varmış sonunda adam gibi bir teşhis kondu. Saç kökleri nefes almadığı için beslenememiş. Bir şampuan verdi kullanıyorum çok iyi geldi nerdeyse yarı yarıya çok rahat durdu dökülmem. Bence bir doktora gözükmek lazım.

Duştan çıkarken büyük bir kaseye 1 çay kaşığı kadar falan elma sirkesi koyun, içine su. Duştan çıkarken saçınıza dökün durulamayın. ( kötü koku olmuyor )
Saçı beslemek içinde etkili, kepek, yağ.
Güzel sonuç veriyor.

Back
X