yağlanmama rağmen çatlıyorum :(

bende badem yagı kullanıyorum ailede genetikse ne yazıkki çözüm yok ablam mesela durdu durdu tam 9 ay çattladı ben toplamda 1 kilo almama ve 19 haftama olmama karşın oğluşum sağ tarafımda olmasına karşın son tarafımda çatlama var ve karnımda şişlik var suyuda bol bol içiyorum ama bana mısın demiyo eşimde beni teselli etmek için o oglumuzdan sana hatıra bence üzülme diyo ama ilerde ne olur bilemem:emir_bebek:

6.ayımıza girdik doktor 8 aylık hamile karnı var normal çatlaması diyo ne yapalım sağlıkla doğsunlarda tek çatlasınlar

kızlar 10 haftalıkken başladım badem yağı sürmeye sonra bebe yağı kullandım şuan 21 haftaya girmek üzereyiz küçük küçük başladı kırmızı çizgiler.her akşam düzenli yağladım hiç mi faydası olmayacak.kırmızılıkları görünce moralim bozuldu.ikiz hamilelik üstelik önümde 4 ay var daha şimdiden çatlamaya başlarsam sonum ne olur?yok mu bi çaresi...

o tamamen derinle alakalı senin erkenden basladıysa derinin esnek olmadıgından sanırım. bu yüzdenn sendeki catlakların gecmsi pek mümkün değil sanırımm eger cabuk toparlayan bi deriye sahipsen nispeten hamileligindeki o kadar yogun catlaklar kaybolacaktır bende catlaklar cok az oluşmustu ilk hamileligimde dogum sonrasıda o catlaklar tamamen gitti hiç kalmamıstı

arkadaşlar maalesef tamamen derinizin yapısına bağlı .deriniz esnek değilse ne sürerseniz sürün çatlaklar oluşur:50: çünkü ben öyle oldum:5:.anne olmanın fedakarlıkları işte.

Kilolu hamile kaldım ve 12 kiloyla hamileliğimi tamamladım.
3 hafta erken gelmesine rağmen iri bir bebek dünyaya getirdim ve buna rağmen sıfır çatlakla doğum yaptım.
Fakat hamileliğimin 5. ayından itibaren Lierac'ın kremini kullandım karnım, kalçalarıma, göğüslerime her gün sürdüm ve faydasınıda gördüm.

:nazar: meraba kızlar 35+0 olduk bi kızım olacak allahın izniyle170 boyundayım 72 kiloyla hamile kaldım 13 kilo aldık 85 kiloyum şuan 2.dan beri yatmadan her akşam bademle kakao yagını masaj yaparak uyguladım çatlagım oluşmadı şimdiye kadar ama yeni yeni tatlı tatlı kaşınmalar başladı son haftalardan korkuyorum annemde çatlak çok kaçışın yok diyo inşallah olmaz bende kakao yagını kullanmanızı öneriyorum kokusu kötü ama bi çare çok araştırmıştım başlarda şimdi buday ve kayısı yagıda ekledim en iyi nemlendici bunlarmış bakalım sonuç ne olcak:kkk::49::65:

Back
X