• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler yağlı cildi olanlar yardıım :)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

beyza26

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
31
2
18
Eskişehir
Selam benim cildim yağlı vede 3-4tane sadece kırmızı sivilce izim var yeni üyeyim sizce ne kullanmalıyım bepanthol kullanan varmı veya yağlı cildi ve sivilce izi olan hiç pişik kremi kullandımı kullandıysa hangisi yardımlarınızı bekliyorum :)

haniimiiş cevaap :??

canım öncelikle bepanthol yüzdeki kıl köklerini beslediği için yüzde kıllanma yapar, kullanmamanı tavsiye ederim. cildin temizliğine gelince dermokozmetik bir markanın temizleme jelini kullanabilirsin. yüzünü sabunla yıkamamanı öneririm-sebamed olsa bile. sivilce izleri için de yine kremler var, en çok satan lrp effaclar duo. ben de başlamayı düşünüyorum, etkili olduğuna dair bir çok geri bildirim var.

canım selamlar:) benim cildim çok yağlı maalesef, sivilce izlerim yok ama yağ dengesini korumak ve nemlendirmek için biodermanın yağlı ciltler serisini kullanıyorum. yeşil seri yani. kozmetik değil kesinlikle, doktor önermişti bana. büyük eczanelerde var. inan bana düzenli kullanınca faydalarını görüyorsun. yüz yıkama jeli, peelingi, maskesi ve nemlendiricisi var bende. harikalar. yeni sivilcelerin çıkmasınıda engelliyorlar.

Back
X