Cilt Bakımı Ürünleri Yağlı cilt için nemlendirici önerisi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

ladyrosy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
791
54
123
Ankara
Sevgili kk bayanları, cilt tipim tam olarak yağlı, açık gözenekli ve yer yer sivilcelere de sahip yani en istenmeyen cilt tipi. Benim cilt tipimde olup nemlendiriciyi kullanan ve faydasını görmüş olanlar özellikle sizden cevap bekliyorum, hepinize kucak dolusu sevgiler
Yıkama jelim:Biotherm Pure-fect skin jel
Tonik: Kendi karışımım
Nemlendiri: Sivilce yapmayacak, hafif yapılı, çok pahalı olmayan önerilerinzi bekliyorum

la roche effeclar duo diyorum.. sivilce çıkmasını önlüyor..

Merhaba, benim cildim de yaglı.
Tonik olarak ne kullanıyorsun ?

Ben Diadermine'nin nemlendiricisini kullanıyorum ama memnun değilim.
Bu konuyu takip ediyor olacagım :)

Merhaba, benim cildim de yaglı.
Tonik olarak ne kullanıyorsun ?

Ben Diadermine'nin nemlendiricisini kullanıyorum ama memnun değilim.
Bu konuyu takip ediyor olacagım :)
ben dediğim gibi kendi karışımım olan bir tonik kullanıyorum. İçinde doğal elma sirkesi, çay ağacı yağı ve su var ben memnunum

ben bioderma sebium globali öneririm sana ama makyaj altı bazı olarak kullanamıyorum.siyah nokta ve sebum fazlasını gideriyor gerçekten...bioderma tavsiyem..

ben bioderma sebium globali öneririm sana ama makyaj altı bazı olarak kullanamıyorum.siyah nokta ve sebum fazlasını gideriyor gerçekten...bioderma tavsiyem..
aklımda olsun ona da bakacağım teşekkürler

yaklaşık iki haftadır lorealin cilt kusursuzlaştırıcı serumunu kulanıyorum şimdilik memnunum sivilce herhangi bişey yapmadı buna devam edicem bi süre öneririm

Seninki gibi cildim yok ama Vaselinin kremini alabilirsin. Yagsiz olani var.

Procsin yağsız bir krem akneye neden olmayan içeriğe sahip ve oldukça bereketli bir ürün.
Avene in nemlendiricisi de güzel. Losyon şeklinde ve hassas ciltlere özel.
Bioderma sebium global ilk sürüldüğünde feci karıncalanma yapıyor. Cilt kızarıklıklarını da önlüyor sivilce yapmıyor. Ama cildiniz yoğun akneli değil ve ürün de en fazla bir ay gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…