Merhaba, benim cildim de yaglı.Sevgili kk bayanları, cilt tipim tam olarak yağlı, açık gözenekli ve yer yer sivilcelere de sahip yani en istenmeyen cilt tipi. Benim cilt tipimde olup nemlendiriciyi kullanan ve faydasını görmüş olanlar özellikle sizden cevap bekliyorum, hepinize kucak dolusu sevgiler
Yıkama jelim:Biotherm Pure-fect skin jel
Tonik: Kendi karışımım
Nemlendiri: Sivilce yapmayacak, hafif yapılı, çok pahalı olmayan önerilerinzi bekliyorum
evet bu kremi duymuştum ama pahalı diye yanaşmamıştım sanırım ne kadardı acaba fiyatıla roche effeclar duo diyorum.. sivilce çıkmasını önlüyor..
ben dediğim gibi kendi karışımım olan bir tonik kullanıyorum. İçinde doğal elma sirkesi, çay ağacı yağı ve su var ben memnunumMerhaba, benim cildim de yaglı.
Tonik olarak ne kullanıyorsun ?
Ben Diadermine'nin nemlendiricisini kullanıyorum ama memnun değilim.
Bu konuyu takip ediyor olacagım :)
ben madam10.com dan 40 liraya aldım..evet bu kremi duymuştum ama pahalı diye yanaşmamıştım sanırım ne kadardı acaba fiyatı
o siteye bir göz atayım teşekkürlerben madam10.com dan 40 liraya aldım..
aklımda olsun ona da bakacağım teşekkürlerben bioderma sebium globali öneririm sana ama makyaj altı bazı olarak kullanamıyorum.siyah nokta ve sebum fazlasını gideriyor gerçekten...bioderma tavsiyem..
Seninki gibi cildim yok ama Vaselinin kremini alabilirsin. Yagsiz olani var.Sevgili kk bayanları, cilt tipim tam olarak yağlı, açık gözenekli ve yer yer sivilcelere de sahip yani en istenmeyen cilt tipi. Benim cilt tipimde olup nemlendiriciyi kullanan ve faydasını görmüş olanlar özellikle sizden cevap bekliyorum, hepinize kucak dolusu sevgiler
Yıkama jelim:Biotherm Pure-fect skin jel
Tonik: Kendi karışımım
Nemlendiri: Sivilce yapmayacak, hafif yapılı, çok pahalı olmayan önerilerinzi bekliyorum
teşekkürler ama cildime uygun oalcağını düşünmüyorum yinede aklımda bulunsunSeninki gibi cildim yok ama Vaselinin kremini alabilirsin. Yagsiz olani var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?