- 27 Kasım 2015
- 832
- 822
- 103
- Konu Sahibi Birhamisss
-
Lutfen yardimci olun.Ben yirmi yaşındayım ve cildim o kadar yağlı ki. Bu yuzden sivilce ve siyah noktalar.....Cildiyeye gittim bir süre tedavi gördüm hala karşı olduğum için krem ve losyon tarzı şeyler kullandım. Yararlı da oldu diyebilirim. Ama bırakınca tekrar.. uzerine birde regl döneminde içi kan dolu kocaman sivilce çıkıyor . Ve bana birkaç kişi cildimi kurutmamami söyledi bu tarz kremlerle çünkü yağlı Cilt çok zor yaslanirmis. Ki doğru da babam 50 yaşında ve yüzünde kırışıklık yok . Ne yapmalıyim artık vazgeçip sadece sabunla mi temizleyeyim lütfen yardım edin
Nereye acmam gerek yeniyim daha çok çözemedimkonu yanlıs yere acılmıs tasırlar
Çok teşekkür ederim harikasinizcıldını asla kurutmaya calısmave kımyasal yukleme
cılt zamanla yaslandıkca kuruyan bırsey
30 dan sonrada cıldımı nasıl nemlendırsemde kırısmasa dıye ugrasır durursun kremlerle
bu yaslarda o sıvılce her turlu olur
derı altında apse gıbı buyuk kanlı olan sıvılce taklıtı yapan dınazor ıcın cıldıyeye gıdebılırsın onu temızler mudahale eder :)
gunluk gul suyuyla her sabah ve her gece yatarken pamuk yardımıyla sıl
haftada 1 kil maskesı yap ama gercekden aktardan aldıgın toz kil ile yap hazır satılan maskelerden degıl
annem estetısyen bılerek yazıyorum.
Acnemix isotrex ini zaten bende kullandım . Hatta şu an tretin diye piyasadan kaldirilmis bir krem verdi. O cildin altındaki sivilceler çıkartıyor. Cildim tedaviye çok çabuk yanıt veriyor ama bir hafta kullanmayi birakayim eski halini alıyor . Şu siyah noktalardan artık nefret ettim.benim de cildim yağlı ve şuan sivilce, siyah noktalarla dolu. birçok doktora gittim ve sonuç değişmedi. öncelikle şunu söylemeliyim ki bu konuda kimseye güvenme. doktorlara dahi. eczacılar genelde anlaştıkları firmaların cilt temizleme ürünlerini sana şiddetle önericekler, inanma. onlar sadece cildi temizliyor. sabunlar da öyle. yağlar, kocakarı ilaçları vs her şeyi denedim ve sonuç vermediği gibi cildimi daha berbat etti. şimdiye kadar gittiğim her doktor anlaşmalı olduğu firmanın kremlerini verdi. onların olay da ne kadar sattırabilirse o kadar kazanıyor(geçen duydum x kreminden 100 tane aldırırsa ingiltere'de bir haftalık tatil veriyorlarmış) ve inan bana %70i verdiğin paraya değmeyen kremler, şampuanlar... neden bir doktor her eczanede satılan kremleri değil de özel bayiliklerdeki kremleri önerir ya? neyse. ben de en son dayanamadım bir cilt hastanesine gittim. ilk ay sivex ve acnemix verdi. sivilcelerim geçmemekle birlikte arttı... bu ay acnemix, isotrexin ve şu pahalı olanlarından bir günes kremi verdi yanında da bir hap. zaten gittiğim her doktor bu kremleri vermişti ve sana da vericekler büyük ihtimalle. ben de bu sefer doktorun dediği her şeyi düzenli kullancam olmazsa iyi bir doktor (yeni)buldum ona gidicem. başımdan geçenleri anlattım, sana tavsiyem doktor konusunda iyi araştır öyle git. her doktora güvenilmez fakat işini hakkıyla yapan doktorlar da var.
Merhaba canım LR ürünlerini kullanmanı tavsiye ederim. Hem yağlı cildine çare hemde oluşan sivilceler için çözüm olacaktır. Eğer LR ile tanışmak, kaliteli bi ürün kullanmak istersen bnimle iletişime geç canım yardımcı olurum. Ayrıca LR sağlık bakanlığı onaylı ve dermatest onaylı ürünlerdir. Çok memnun kalacaksın eminim :)Lutfen yardimci olun.Ben yirmi yaşındayım ve cildim o kadar yağlı ki. Bu yuzden sivilce ve siyah noktalar.....Cildiyeye gittim bir süre tedavi gördüm hala karşı olduğum için krem ve losyon tarzı şeyler kullandım. Yararlı da oldu diyebilirim. Ama bırakınca tekrar.. uzerine birde regl döneminde içi kan dolu kocaman sivilce çıkıyor . Ve bana birkaç kişi cildimi kurutmamami söyledi bu tarz kremlerle çünkü yağlı Cilt çok zor yaslanirmis. Ki doğru da babam 50 yaşında ve yüzünde kırışıklık yok . Ne yapmalıyim artık vazgeçip sadece sabunla mi temizleyeyim lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?