benim de cildim yağlı ve şuan sivilce, siyah noktalarla dolu. birçok doktora gittim ve sonuç değişmedi. öncelikle şunu söylemeliyim ki bu konuda kimseye güvenme. doktorlara dahi. eczacılar genelde anlaştıkları firmaların cilt temizleme ürünlerini sana şiddetle önericekler, inanma. onlar sadece cildi temizliyor. sabunlar da öyle. yağlar, kocakarı ilaçları vs her şeyi denedim ve sonuç vermediği gibi cildimi daha berbat etti. şimdiye kadar gittiğim her doktor anlaşmalı olduğu firmanın kremlerini verdi. onların olay da ne kadar sattırabilirse o kadar kazanıyor(geçen duydum x kreminden 100 tane aldırırsa ingiltere'de bir haftalık tatil veriyorlarmış) ve inan bana %70i verdiğin paraya değmeyen kremler, şampuanlar... neden bir doktor her eczanede satılan kremleri değil de özel bayiliklerdeki kremleri önerir ya? neyse. ben de en son dayanamadım bir cilt hastanesine gittim. ilk ay sivex ve acnemix verdi. sivilcelerim geçmemekle birlikte arttı... bu ay acnemix, isotrexin ve şu pahalı olanlarından bir günes kremi verdi yanında da bir hap. zaten gittiğim her doktor bu kremleri vermişti ve sana da vericekler büyük ihtimalle. ben de bu sefer doktorun dediği her şeyi düzenli kullancam olmazsa iyi bir doktor (yeni)buldum ona gidicem. başımdan geçenleri anlattım, sana tavsiyem doktor konusunda iyi araştır öyle git. her doktora güvenilmez fakat işini hakkıyla yapan doktorlar da var.