Malzemeler:
-1 çorba kaşığı limon suyu
-2 yumurta akı
-3 yemek kaşığı bal
-1 su bardağı çilek
Uygulama:
Tüm malzemeleri karıştırıp, yüzünüze sürün. 10 dakika bekleyin ve soğuk suyla yıkayın.
Malzemeler:
-1 çorba kaşığı sade yoğurt
-1 adet salatalık
Uygulama:
Salatalığı ve yoğurdu mikserde karıştırın. Göz bölgesi hariç yüzünüze uygulayın. 15 dakika bekletin ve sonra ılık suyla maskeyi çıkarın.
Malzemeler:
-1 elma
-1 yemek kaşığı bal
Uygulama:
Soyulmuş elmanın çekirdeklerini temizleyin. Bal ile bir karıştırıcıda iyice karıştırın. Tüm yüzünüze sürün ve 10-15 dakika bırakın. Ilık su ile durulayın.
Malzemeler:
-1 kase gül yaprağı
-2 yemek kaşığı gül suyu
-Oda sıcaklığında doğal yoğurt
-1 yemek kaşığı bal
Uygulama:
Gül yapraklarını ıslatın, sonra bir kaseye koyup ezin. Yoğurt ve balı ekleyin. Gül suyunu katın. Tüm malzemeyi karıştırın ve yüz maskesi uygulayın. 19 dakika sonra durulayın.
Malzemeler
-1 yemek kaşığı hindistan cevizi sütü
-1 çorba kaşığı nişasta
-1 çorba kaşığı ananas suyu (taze)
Uygulama:
Hepsini karıştırın ve yüzünüze sürün. 15 dakika sonra durulayın.
Kızlar bunları nette gezinirken gördüm belki işinize yarar diye paylaşmak istedim..
-1 çorba kaşığı limon suyu
-2 yumurta akı
-3 yemek kaşığı bal
-1 su bardağı çilek
Uygulama:
Tüm malzemeleri karıştırıp, yüzünüze sürün. 10 dakika bekleyin ve soğuk suyla yıkayın.
Malzemeler:
-1 çorba kaşığı sade yoğurt
-1 adet salatalık
Uygulama:
Salatalığı ve yoğurdu mikserde karıştırın. Göz bölgesi hariç yüzünüze uygulayın. 15 dakika bekletin ve sonra ılık suyla maskeyi çıkarın.
Malzemeler:
-1 elma
-1 yemek kaşığı bal
Uygulama:
Soyulmuş elmanın çekirdeklerini temizleyin. Bal ile bir karıştırıcıda iyice karıştırın. Tüm yüzünüze sürün ve 10-15 dakika bırakın. Ilık su ile durulayın.
Malzemeler:
-1 kase gül yaprağı
-2 yemek kaşığı gül suyu
-Oda sıcaklığında doğal yoğurt
-1 yemek kaşığı bal
Uygulama:
Gül yapraklarını ıslatın, sonra bir kaseye koyup ezin. Yoğurt ve balı ekleyin. Gül suyunu katın. Tüm malzemeyi karıştırın ve yüz maskesi uygulayın. 19 dakika sonra durulayın.
Malzemeler
-1 yemek kaşığı hindistan cevizi sütü
-1 çorba kaşığı nişasta
-1 çorba kaşığı ananas suyu (taze)
Uygulama:
Hepsini karıştırın ve yüzünüze sürün. 15 dakika sonra durulayın.
Kızlar bunları nette gezinirken gördüm belki işinize yarar diye paylaşmak istedim..