- 12 Haziran 2014
- 65
- 18
- 28
- Konu Sahibi marilyn hepburn
Çok çabuk yağlanan saçlarım var maalesef. Bu zamana kadar kullandığım hiç bir şampuandan da memnun kalmadım. Tavsiye ettiğiniz bir şampuan ve saç kremi var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ersağ diye bir ürün var bilmiyoum duydun mu? Onun kremsiz şampuanını kullanıyor eşim şu anda çok çok memnun kaldı. Çevrene bir sor istersen. Satışını yapan birileri vardır muhakkak..Çok çabuk yağlanan saçlarım var maalesef. Bu zamana kadar kullandığım hiç bir şampuandan da memnun kalmadım. Tavsiye ettiğiniz bir şampuan ve saç kremi var mı ?
Yok duymamıştım. Araştıracağım bunu teşekkür ederim.Ersağ diye bir ürün var bilmiyoum duydun mu? Onun kremsiz şampuanını kullanıyor eşim şu anda çok çok memnun kaldı. Çevrene bir sor istersen. Satışını yapan birileri vardır muhakkak..
Rica ederim canım...Yok duymamıştım. Araştıracağım bunu teşekkür ederim.
Bio şampuanı mı kremsiz olanı mı kullanıyorsunuz?Bende çok merak ediyorum.Saç tipim yağlı acaba iyi gelir mi diye.Bir de fiyatını biliyor musunuz ersağın sitesinde fiyatlar yazmıyo daErsağ diye bir ürün var bilmiyoum duydun mu? Onun kremsiz şampuanını kullanıyor eşim şu anda çok çok memnun kaldı. Çevrene bir sor istersen. Satışını yapan birileri vardır muhakkak..
Bio saç çıkartmak için, kremsiz yağlı saçlar için.Bio şampuanı mı kremsiz olanı mı kullanıyorsunuz?Bende çok merak ediyorum.Saç tipim yağlı acaba iyi gelir mi diye.Bir de fiyatını biliyor musunuz ersağın sitesinde fiyatlar yazmıyo da
ilk kez duydum canım baktım bnde ama çevremde satışını yapan yok fiyat nedir arkadasım ?Bio saç çıkartmak için, kremsiz yağlı saçlar için.