- 10 Mart 2015
- 774
- 304
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Isırgan otlu şampuanları öneririm.saçlarım aşırı yağlı olmamakla birlikte yağlıdır.. elimde şu an head shoulders badem yağlı şampuan var bi yanım kullan diyor bi yanımda saçlarımın iyice yağlanacağını düşünüyor.. bu şekilde deneyimi olupta sonuçları benimle paylaşabilecek olan var mı :)
bende böyle düşünüyorum da ama kimi de saç şampuandan çok yıkanmaktan nemini kaybedince daha fazla yağ üretmeye başlıyor diye düşünüyor.. bende bu şekilde kontrol altına alabilirim belki diye düşünmüştüm.. aşırı bi yağlanma yapmadı ama şaşırdım eskiden ne zaman yağlanıyorsa hala aynıYağlı saç tipi olanların özellikle yağ bakımlı nemlendirici içerikli ürünlerden uzak durması gerekiyor bence.
ısırganlı şampuanları bende çok duyuyorum deniycem inşallah teşekkürler.Isırgan otlu şampuanları öneririm.
Her saç tipi farklıdır aslında ben gün içersinde şu sıcak havalardan dolayı bi sabah bi akşam olmak şartıyla 2 kez yıkıyorum kuru bi bünyem olduğundan yağlanma nedir pek bilmiyorum öyle bi problemim hiç olmadı.. saç kremi kullanınca oluyodu ama yağlanıyordu ağırlaşıyordu saçlarım.. saç kremi kullanmayı bıraktığımdan beri rahatım şu aralar :) sen eğer şimdilik memnunsan kullan ama ilk başlarda anlamazsın etkisini üzerinden zaman geçtikçe anlarsın.. Nede olsa kimyasal içerikli ilk başlarda iyi hoş güzel dersin ama bi zaman sonra bu üründen de memnun kalmazsın başka arayışlara geçersin.. Arkadaşın da dediği gibi yağlı saça en iyisi ısırgan özlü şampuanlarbende böyle düşünüyorum da ama kimi de saç şampuandan çok yıkanmaktan nemini kaybedince daha fazla yağ üretmeye başlıyor diye düşünüyor.. bende bu şekilde kontrol altına alabilirim belki diye düşünmüştüm.. aşırı bi yağlanma yapmadı ama şaşırdım eskiden ne zaman yağlanıyorsa hala aynı
pudrayı kullandım ama etkisi bende pek olmadı sevemedim o yüzden :) evet her saç tipi farklıdır benim yağlanma sorunumda son bi kaç senedir var eskiden 1 hafta yıkamasam yağlanma olmazdı çatır çutur kuru değildi ama yağlı da değildi sağlıklıydı. . benim şampuandan tek beklentim temizliği iyi yapması aslında :) tek sorunum yağlanmaları onun haricinde gayet iyi anlaşıyoruz ısırganı da denemeyi düşünüyorum ya şampuannı alırım ya da durulama suyu olarak kullanırım bakalım artık hangisi daha iyi gelirse hem dökülmeye de iyi geliyormuş diye duymuştumHer saç tipi farklıdır aslında ben gün içersinde şu sıcak havalardan dolayı bi sabah bi akşam olmak şartıyla 2 kez yıkıyorum kuru bi bünyem olduğundan yağlanma nedir pek bilmiyorum öyle bi problemim hiç olmadı.. saç kremi kullanınca oluyodu ama yağlanıyordu ağırlaşıyordu saçlarım.. saç kremi kullanmayı bıraktığımdan beri rahatım şu aralar :) sen eğer şimdilik memnunsan kullan ama ilk başlarda anlamazsın etkisini üzerinden zaman geçtikçe anlarsın.. Nede olsa kimyasal içerikli ilk başlarda iyi hoş güzel dersin ama bi zaman sonra bu üründen de memnun kalmazsın başka arayışlara geçersin.. Arkadaşın da dediği gibi yağlı saça en iyisi ısırgan özlü şampuanlar
Bide bi video da görmüştüm yağlı saç için kuru şampuan yerine bebek pudrası kullanıyordu :) hem diğer kuru şampuanlar gibi saçı sertleştirmez hemde miss gibi bebek gibi kokar insanın saçı :) aslında bu fena bi fikir değil yağlı saç tipleri için :))
Evet canım kesinlikle dökülmeye de iyi geliyor :)) kimyasallar bi süre sonra saç diplerinde kalıntı oluşturuyor saç köklerini tıkıyormuş bu sebeple dökülüyormuş.. Doğal içerikli ürünleri arada alıp kullanmak gerekliymiş saç derisini derinlemesine temizlemesi hava alabilmesi için :) bu sebeple dökülmeyede çok çok iyi geliyor bu tarz ürünler :) baak sana otacı 10 bitkiliyide tavsiye ederim ben :) hem saçı sertleştirmiyor diğer bitkisel şampuanlar gibi hem de dökülmeye çok iyi geliyorpudrayı kullandım ama etkisi bende pek olmadı sevemedim o yüzden :) evet her saç tipi farklıdır benim yağlanma sorunumda son bi kaç senedir var eskiden 1 hafta yıkamasam yağlanma olmazdı çatır çutur kuru değildi ama yağlı da değildi sağlıklıydı. . benim şampuandan tek beklentim temizliği iyi yapması aslında :) tek sorunum yağlanmaları onun haricinde gayet iyi anlaşıyoruz ısırganı da denemeyi düşünüyorum ya şampuannı alırım ya da durulama suyu olarak kullanırım bakalım artık hangisi daha iyi gelirse hem dökülmeye de iyi geliyormuş diye duymuştum
bu şampuanı çok duydum ee bu kadar met ediliyor alıp bi deneyim o zaman :) inşallah bende memnun kalırımEvet canım kesinlikle dökülmeye de iyi geliyor :)) kimyasallar bi süre sonra saç diplerinde kalıntı oluşturuyor saç köklerini tıkıyormuş bu sebeple dökülüyormuş.. Doğal içerikli ürünleri arada alıp kullanmak gerekliymiş saç derisini derinlemesine temizlemesi hava alabilmesi için :) bu sebeple dökülmeyede çok çok iyi geliyor bu tarz ürünler :) baak sana otacı 10 bitkiliyide tavsiye ederim ben :) hem saçı sertleştirmiyor diğer bitkisel şampuanlar gibi hem de dökülmeye çok iyi geliyor
Güzel bir şampuan canım :) dene bakalım belki sende mübtelası olursun bellimi olur :)))bu şampuanı çok duydum ee bu kadar met ediliyor alıp bi deneyim o zaman :) inşallah bende memnun kalırım
yağlanmama bir çözüm olabilirse neden olmasın :)Güzel bir şampuan canım :) dene bakalım belki sende mübtelası olursun bellimi olur :)))
Isırganlı şampuan bende işe yaramadı,saçlarım çatır çatır yoluk oldu,kime neyin iyi geleceği belli olmuyor.ısırganlı şampuanları bende çok duyuyorum deniycem inşallah teşekkürler.
markası neydi ? saçlarınızın yapısı nasıl ?Isırganlı şampuan bende işe yaramadı,saçlarım çatır çatır yoluk oldu,kime neyin iyi geleceği belli olmuyor.
canim ben on bitkili kullandim ama saclarimi cok döktü hic memnun kalmadim saçlarım ince telli yagli az sorun bende mi acabaGüzel bir şampuan canım :) dene bakalım belki sende mübtelası olursun bellimi olur :)))
allah allah benim hiç dökülme problemim olmadı ilk başta naturway sarımsaklı kullandım hem uzadı hemde dökülmem kesildi.. sonra otacı şampuanlarla devam ettim ve şuan hiç bir dökülmem yok canım.. belkide sana iyi gelmemiştir naturway sarımsaklı şampuan tüm saç tipleri için yani kullanıpta memnun kalmayan görmedim ben istersen bunu bir dene miss gibi kokusu var :)canim ben on bitkili kullandim ama saclarimi cok döktü hic memnun kalmadim saçlarım ince telli yagli az sorun bende mi acaba
nerde satılıyor canim? artik bitkisel sampuan kullanmaya korkar oldum cok dokuyolar saclarimiallah allah benim hiç dökülme problemim olmadı ilk başta naturway sarımsaklı kullandım hem uzadı hemde dökülmem kesildi.. sonra otacı şampuanlarla devam ettim ve şuan hiç bir dökülmem yok canım.. belkide sana iyi gelmemiştir naturway sarımsaklı şampuan tüm saç tipleri için yani kullanıpta memnun kalmayan görmedim ben istersen bunu bir dene miss gibi kokusu var :)
naturway eczanelerde gratis watsonslarda bulabilirsin canım :) naturwayı seviceğini umuyorum pek şikayet eden yada olumsuz yorum yapan yok bu şampuan hakkında :) en azından dökülmen kesilir saç köklerini arındırır uyarır hızlı uzamasını sağlar saç dökülmen kesilince de yine farklı marka kullanabilirsin tekrar bi dökülme yapıcağını sanmıyorum :)) ben öyle yaptım şuan denemelik küçük boy elidor şampuan aldım tekrardan :) önceleri çok dökülmem olurdu hele ki banyo sırasında şuan banyoda en fazla 2-3 tel dökülüyor :) günde 100 tel dökülmesi normalmiş ama benim şuan 10 teli geçmez dökülmem :) elidor kullandığım halde böyle durum :)) saç dökülmemi durduran naturway oldu bu sebeple gözüm kapalı tavsiye edebilirimnerde satılıyor canim? artik bitkisel sampuan kullanmaya korkar oldum cok dokuyolar saclarimi
ayy insallah dokulmemi durdurur cok sagol canim benim en kisa zamanda almaya calisicamnaturway eczanelerde gratis watsonslarda bulabilirsin canım :) naturwayı seviceğini umuyorum pek şikayet eden yada olumsuz yorum yapan yok bu şampuan hakkında :) en azından dökülmen kesilir saç köklerini arındırır uyarır hızlı uzamasını sağlar saç dökülmen kesilince de yine farklı marka kullanabilirsin tekrar bi dökülme yapıcağını sanmıyorum :)) ben öyle yaptım şuan denemelik küçük boy elidor şampuan aldım tekrardan :) önceleri çok dökülmem olurdu hele ki banyo sırasında şuan banyoda en fazla 2-3 tel dökülüyor :) günde 100 tel dökülmesi normalmiş ama benim şuan 10 teli geçmez dökülmem :) elidor kullandığım halde böyle durum :)) saç dökülmemi durduran naturway oldu bu sebeple gözüm kapalı tavsiye edebilirim
inşallah faydasını bulursun canım :) kii ben eminim memnun kalıcağına 500 ml zaten bu şampuanlar yetiyor insana baya bereketli ürün :))ayy insallah dokulmemi durdurur cok sagol canim benim en kisa zamanda almaya calisicam