bende de aynı sorun var hemen yağlandığı için fön çektirmek bile içimden gelmiyor.çok sıcak suyla yıkamak iyi değilmiş yağ bezleri daha fazla çalışıyormuş.arındırıcam derken daha fazla yağlanabilir saçlar.öğrendiğimden beri ılık suyla yıkıyorum.yağlı saça özel şampuan kullanıyorum ama pek bir şey farketmiyor gibi.yine en fazla 24 saatte yağlanıyor.hatta fönlüyse bir kaç saat içinde yağlanıyor.ısırganlı ürünler iyi geliyormuş diye okudum bir yerde ama denemedim henüz.önerisi olan var mı?
daha fazla yağlanmaması için çok oynamamak gerekiyormuş bir de ama benim de elim sürekli saçıma gidiyor.en son çareyi hep saçımı toplamakta buluyorum.ne zaman hacimle dansedecek saçlarım yaaamafoldumben
Şampuanda saçların çabuk yağlanmasını sağlıyor ben artık kullanmıyorum sadece yeşil sabun kullanıyorum yeşil sabunun beyaza göre kurutucu etkisi daha fazlaymış.Eskisine göre biraz düzelme var bende.Birde çok sık yıkamamak gerek saçları ,sıkça yıkandıkça sebum üretimi daha fazla oluyomuş saçta yani yağlanma daha çok artırıyor.