Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de eşim dışarı çıkalım gezelim demesem hiç çıkmaz dışarı, çocuğu da çıkarmaz. İlla benim demem lazım. Adam ev seviyorKızlar sözlüm ben buluşalım demeden hiç demiyor ya sinir oluyorum buluşunca da ay o kadar eğleniyoruz ki ama hep ben bisiler yapalim diyorum plan yapıyorum ya ben buluşalım diyorum ay sizinkiler nasıl ya sinir etti beni
Sorma ya benimkide dağda bayırda gezsin iki tane köpeği var onları gezdirsin ay bazen köpekleri kiskaniyorum sinir oluyorum sanki ben buluşalım demesem demiycek gibi geliyorBenim de eşim dışarı çıkalım gezelim demesem hiç çıkmaz dışarı, çocuğu da çıkarmaz. İlla benim demem lazım. Adam ev seviyor![]()
Sorma ya benimkide dağda bayırda gezsin iki tane köpeği var onları gezdirsin ay bazen köpekleri kiskaniyorum sinir oluyorum sanki ben buluşalım demesem demiycek gibiBenim de eşim dışarı çıkalım gezelim demesem hiç çıkmaz dışarı, çocuğu da çıkarmaz. İlla benim demem lazım. Adam ev seviyor![]()
Dovelim bence ne dersinAyy benimki de öyle evcil malesef![]()
OlurSorma ya benimkide dağda bayırda gezsin iki tane köpeği var onları gezdirsin ay bazen köpekleri kiskaniyorum sinir oluyorum sanki ben buluşalım demesem demiycek gibi
Dovelim bence ne dersin![]()
Gardaşım gel sarılalımAyy benimki de öyle evcil malesef![]()
Gardaşım gel sarılalım![]()
Ay kız öyle olsa yine iyi işte şunu yapalım diyincede bı iş çıkarır ay bı nazlar bı gör sanki kız o normalde kızlar nazlanir buluşalım diye neler çekiyorimBende 8 yıllık evliyim ben yaparım planı çıkarız
Böyle daha güzel ben daha güzel yer belirliyorum planı yapıyorum sağ olsun eşimde yok demiyor.
Tatile de gideceksek oteli rezerve ben yaparım daha uygun dönemlerde.
Eşimin de neler sevdiğini biliyorum ona göre bir şeyler ayarlıyorum
Takılmayın bu kadar keyifli vakit geçiriyorsanız siz yapın ne olacak ki.
Ya askerden geleli üç hafta felan oldu ama Ben zaten o askerdeyken ikimiz için para biriktirdim onu harcayalim diyorum ay naz yapıyor en son biriktirdiğim parayı hayrima vercem camiyeBen de ev seviyorum, eve çok bağlıyım. Ama yeri geldi mi hadi cikalim derim.
Şu anda ne ben ne eşim dışarı çıkmayı teklif edemiyoruz çünkü maddiyat sorunu.
Belki boyle bir durumu vardir sözlünüzün de.
Benide alınGardaşım gel sarılalım![]()
Aaaaa işin rengi değişti o zamanAy kız öyle olsa yine iyi işte şunu yapalım diyincede bı iş çıkarır ay bı nazlar bı gör sanki kız o normalde kızlar nazlanir buluşalım diye neler çekiyorim
Sorma sanırsın erkek benimAaaaa işin rengi değişti o zaman
nazlıymış sözlünüz.
İşin zor valla şimdiden böyle evlenince hiç umursamazKızlar sözlüm ben buluşalım demeden hiç demiyor ya sinir oluyorum buluşunca da ay o kadar eğleniyoruz ki ama hep ben bisiler yapalim diyorum plan yapıyorum ya ben buluşalım diyorum ay sizinkiler nasıl ya sinir etti beni