yagmurlu havada ceket vermeyen ES!!!

nio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.542
1.631
O kadar kirildim ki!!!
Bugun hava guzeldi aksama dogru esimle yuruyuse ciktik ben kisa kollu bir tshirt ve cok delikli ince kapri kol bir hirka giydim incecik.
Esimde kisa kollu tshirt giymis ustune normal bir ceket almis disarida zaman nasil gecti anlamadik sobra yagmur ciselemeye basladi esin taksi cagiracakti ben bosver ev yakin yururuz dedim bir iki gittik yagmur durdu ve sert bir ruzgar esmeye basladi soguk!
Ben usudum esimde bende usudum dedi neden taksi cagirmama izin vermedin?
Bende sakayla sen ceketini verirsin bana dedim ve sok!!! Bende usuyorum dedi...
Ne yani vermeyecekmisin dedim yok veririm niye vermeyim filan diye geveledi fakat vermedi.
Bildiginiz ceketini vermedi bana..

:KK53::KK53:
Kusura bakma güldüm sadece.
Ne denir ki bu eşe :)

Şimdi öküz, odun diyemem ben bu durumda düzgün giyinseydin o zaman diyen adamlar duydum.
Sizinki taksi çağırmama izin verseydin keşke demiş.

Ama ben ceketini karısına vermeyen koca vay beee diye bayağı söylenirdim sanırım.

Bi kere biz de aynı durumdayken nisanlim la gidip bana bi ince Mont almistik.. Keza aynı durumda olsam zaten montu bu ben istemem .. de böyle bişey yaşaSam Şakayla karışık ne düşündüğümu söylerdim.. o an boşluğuna denk gelmiştir belkide..

Bu ne ki gör bak daha ne çok şeye şok olacaksın erkeklerden beklenti içinde olmayın tecrübe ile sabittir. Örnek 1: Yolda düştüm kaldırmadı bile üstelik çok kötü düşmüştüm üstelik eşim öyle kaba saba birisi değildir. Düşün artık gerisini.

sizde hem tisort hem hirka var esinizde sadece tisort olacak. o ceketi giyip rahat rahat gidebilseydiniz o zaman da sizin sevginizden suphe etmek lazim gelirdi.
yani erkek diye usumuyorkar mi ? bir daha hava durumuna uygun giyinin ya da yaninizda sal falan tasiyin.
hic sevmiyorum bu kafa yapisini

O ceketini verse bile ben giymem ki!!
Oda bunu soyluyor versede almazmisim ki zaten

X