Yahşi Batı

dids

f & d
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
6.481
22
358
44
yahsi-bati-filmin-afisi-hazir-12114.jpg

Yapım: 2009 , 2010 ~ Türkiye

Tür: Komedi , Western

Oyuncular: Cem Yılmaz , Demet Evgar , Ozan Güven , Özkan Uğur , Uğur Polat , Zafer Algöz

Yönetmen: Cem Yılmaz , Ömer Faruk Sorak , Ali Taner Baltacı

Senaryo: Cem Yılmaz

Yapımcı: Cem Yılmaz , Murat Akdilek

Görüntü Yönetmeni: Ozan Çolakoğlu

Gösterim Tarihi: 08 Ocak 2010 (Türkiye)

Aziz Beyrolündeki Cem Yılmaz ile Lemi Bey rolündeki Ozan Güven, 19. yüz yılın sonlarında padişah tarafından görevlendirilerek Amerika’ya giderler. Yanlarına da hediye olarak verilmek üzere çok değerli bir elmas taş ve yüksek miktarda verilir. Aziz Bey ve Lemi Bey Amerikaya varınca gidecekleri yer için bir posta arabasına binerler. Ama çoğu eski Amerikan filmelerinde rastladığımız gibi haydutlar tarafından posta arabası soyulur. İşte Lemi Bey ile Aziz Bey de bu kaçınılmaz olayla karşılaşırlar. Önce ellerinden elmas taş gider ve yanlarında verilen yüksek miktardaki para çalınır. İki Osmanlı, kaptırdıkları parayı tekrar toparlamak için ödül avcılığı yaparlar. Tabii çeşitli üçkağıtlarla. Gördükleri Wanted Aranıyor ilanlarını kendilerine uyarlayıp, sırasıyla aranan haydutların yerine geçer ve ödül avcılığıyla para kazanmaya çalışırlar. Biri haydut olur, diğeri onu yakalama görevine soyunur. Tabii başlarına her defasında binbir komik olay gelir.

Osmanlı Padişahı'nın iki kahramanı Vahşi Batıya göndermesini konu alan filmde ' Vahşi Batı ' nasıl 'Yahşi Batı ' olur hep birlikte izleyip göreceğiz.

1. Kaynak - 2. Kaynak

Fragmanı

[dailymotion]video/xb7n4r_yahyi-baty-fragman-official-trailer_shortfilms[/dailymotion]

Bı filmi izleyen olmadı sanırım.
Bu hafta gitmeyi düşünüyorduk ama internetteki yorumlar bizi düşündürdü.
Komedi olsun diye küfürlerin dozu artırılmış sanırım.

gitmicem ben ,eşim gidelim diyor sureklı ama tek gıtcek gıbı gorunuyor ,

sevmedim ,arogdan sonra bitti benim için :sinifsinif:

Son düzenleme:
Gittim Guzelli Ama Bıraz Kufurerın Dozu Kacıktı Bılmıyorum Benı Guldurdu Cem Yılmazı Zaten Sewerm

şu şahanla karşılaştırılıyor ya ona sinir oluyorum..arog benide hiç tatmin etmemişti ama recep ivedik gibi bir hödüğe nasıl gülünüyor ve nasıl cem yılmazla karşılaştırılıyor onu hiç anlamıyorum..
sinema olsa burda gidebilirdim..

ben cem yılmazı çok severim içinde bulundugu yapımların kaliteli oldugunu düşünüorum..
ama yahşi batı filmi tüm beklentilerimi aşağı çekti...
filem cumartesi akşamı eşimin ısrarları sonucu gittik..
ben araştırmıştım pekte ii şeyler duymadıgım içinmidir bilmiorum ama pek hevesli diildim gitmeye...
nese gittik..
bi kere film çok kopuk birbirinden siz önceki sahneyi anlamaya çalışırken adamlar diger sahneye geçiolar bile..
bazı espiriler gerçekten çok iidi .
izleyenler bilir''10dk '' espirisi gerçekten süperdi..
ama bide artık yeter dedirten espiriler vardı ''çak'' gibi...
ha güldümmü güldüm...
kahkahada attım..
ama çok begendiğimi söyleyemem..
yani gora ve arogtan sonra yapılıcak filmin beklentileri karşılaması gerektiğini düşünüorum en azından benimkini..
ama dgr filmlerinin çok altında kalmış yahşi batı...

haftasonu gittik,sonuç=cem yılmaza ve filme dair hayal kırıklığı

çok fazla göndermenin yapıldığı bir film olmuş.brockeback mountaine (ki çok başarılıydı bence) kendi eski filmlerine argo deyimlere (at kelebek :) ) ben güldüm.sadece gülmenin ötesinde çekimleriyle oyunculuklarıyla başarılıydı bence.sonuçta bir dönem,kovboy filmi.detaylar çok başarılıydı.bence birazcık can sıkan sürekli cola turka nın reklamı yapılmasıydı yani yapılsında fazla olmuş sanki.güzeldi

bende gittim kızlar ama arog gibi eğlenceli değildi sürükleyici değildi film idare ederdi bi kaç yerinde koptum ama gülmekten bence artık film yapmasın cem yılmaz

ha bide küfürler vardıki onlarda artık yuhh dedirten cinstendi..
benim için problem diil hatta o küfürler salonda gülme potansiyeli sağlıodu.
ama çocugunu alıpta gidibilcen bi film diil...
ebeveynlere duyrulur...

ben cem yılmazı çok severim içinde bulundugu yapımların kaliteli oldugunu düşünüorum..
ama yahşi batı filmi tüm beklentilerimi aşağı çekti...
filem cumartesi akşamı eşimin ısrarları sonucu gittik..
ben araştırmıştım pekte ii şeyler duymadıgım içinmidir bilmiorum ama pek hevesli diildim gitmeye...
nese gittik..
bi kere film çok kopuk birbirinden siz önceki sahneyi anlamaya çalışırken adamlar diger sahneye geçiolar bile..
bazı espiriler gerçekten çok iidi .
izleyenler bilir''10dk '' espirisi gerçekten süperdi..
ama bide artık yeter dedirten espiriler vardı ''çak'' gibi...
ha güldümmü güldüm...
kahkahada attım..
ama çok begendiğimi söyleyemem..
yani gora ve arogtan sonra yapılıcak filmin beklentileri karşılaması gerektiğini düşünüorum en azından benimkini..
ama dgr filmlerinin çok altında kalmış yahşi batı...

evet tatlım kesinlikle haklısın "çak" espirisi iğrençti :sinifsinif:

isolde e katılıyorum çok gereksiz yersiz küfürlerle sürekli tekrarlanan espirilerle dolu bi film salondaad hiç kahkaha atılmadı bazı yerlerinde tebessümle izledik 10 dk ara en iy iespiriydi bence de bide çaktan laf almasına güldüm
heralde bu da son filmi olur cem yılmazın

ha bide küfürler vardıki onlarda artık yuhh dedirten cinstendi..
benim için problem diil hatta o küfürler salonda gülme potansiyeli sağlıodu.
ama çocugunu alıpta gidibilcen bi film diil...
ebeveynlere duyrulur...

bende simdi dusunuyordum birazdan cikicaz.. donuste sinemaya gitmeyi dusunuyorduk bu filmide aklimdan gecirmistim ... yorumalra bakyiordum cocuklarimla gidebilirmiyim diye... tsklerrr

bizde hafta sonu gittik bence de çocuklara göre değil çok küfür var

valla ben en çok orta anadolu şiveli şerif'e bayıldım ve çok güldüm zafer algöz e...

bende pazar günü gittim yahşi batıya
açıkcası beklediğim gibi değildi ama olsun genede güldüm güldürdü beni
maksat eğlenmekti
gitmeye değer bence

tüm bu yazılanlardan sonra demekki ne yapıyormuşuz
bu filme gitmiyormuşuzz :delphin:
arogta tam bir işkence çekmiştim bitsede çıksam diyee bu da öyle olabilir düşüncesiyle birkaç gün bekledim
haberleri tek tek gelmeye başladı bizzat giden birkaç yakınımda felaket olduğunu söyledi
kk yorumlarınıızdada genelde beğenilmemiş :delphin:

paralar cebimize kaldııı :jeyyar:

Back
X